Beşiktaş, Başakşehir'in serisine son verdi

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında Medipol Başakşehir'i 3-2 yenerek rakibinin 4 maçlık galibiyet serisine son verdi.

Beşiktaş, Başakşehir'in serisine son verdi
Beşiktaş, Başakşehir'in serisine son verdi
GİRİŞ 21.11.2020 20:56 GÜNCELLEME 21.11.2020 21:27
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Medipol Başakşehir, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Müsabakayı Beşiktaş 3-2 kazandı.

 

 

Karşılaşmada etkili başlayan ve Başakşehir'e gol fırsatı vermeyen Beşiktaş, 44. dakikada Atiba ve 45. dakikada Larin'in kaydettiği gollerde ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Medipool Başakşehir karşısında Beşiktaş, 72. dakikada Aboubakar'ın penaltıdan bulduğu golle farkı 3'e çıkardı: 3-0. Başakşehir'de penaltıyı yapan Mehmet Topal ise ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Medipol Başakşehir, Gulbrandsen'in 81. ve 90+3. dakikalarda kaydettiği gollerle farkı 1'e indirse de Beşiktaş sahadan 3-2 galip ayrılarak rakibinin 4 maçlık galibiyet serisine son verdi.

 

 

Beşiktaş bu sonuçla puanını 13'e çıkardı. Medipol Başakşehir ise 13 puanda kaldı.

Beşiktaş gelecek hafta derbi maçta Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Medipol Başakşehir ise Denizlispor'u konuk edecek.

 

MAÇ TABLOSU

 

Stat: Vodafone Park 

Hakemler: Ümit Öztürk, Tarık Ongun, Kerem Ersoy 

Beşiktaş: Utku Yuvakuran, Dorukhan Toköz, Necip Uysal, Montero, Rıdvan Yılmaz (Dk. 77 Erdoğan Kaya), De Souza, Ghezzal (Dk. 71 Gökhan Töre), Mensah (Dk. 71 Ljajic), Atiba, Larin (Dk. 65 N'Koudou), Aboubakar

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Rafael (Dk. 79 Ponck), Skrtel, Epureanu (Dk. 46 Chadli), Bolingoli (Dk. 46 Giuliano), Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci (Dk. 75 Mahmut Tekdemir), Visca, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Demba Ba (Dk. 75 Gulbrandsen)

Goller: Dk. 44 Atiba, Dk. 45+1 Larin, Dk. 72 Aboubakar (Penaltıdan) (Beşiktaş), Dk. 81 ve 90+3 Gulbrandsen (Medipol Başakşehir)

Kırmızı kart: DK. 70 Mehmet Topal (Medipol Başakşehir) 

Sarı kartlar: Dk. 41 Bolingoli, Dk. 77 Rafael, Dk. 90+5 Chadli, Dk. 90+5 Skrtel (Medipol Başakşehir), Dk. 42 Sergen Yalçın (Kulübede), Dk. 45 Larin, Dk. 58 Mensah, Dk. 67 Dorukhan Toköz (Beşiktaş)

 

 

YORUMLAR 24
  • Tual 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumum yazı ile ilgili değil.arınç bölücü eli kanlı katil terörist Demirtaş’ın ülkeyi bölmeye çalıştığını Kürt Türk düşmanlıgı yaptığını Kürt halkından haraç aldıgını nasıl görmezden gelir Kürt’lerin canını malını gasp yapan eşkiyayı nasıl savunur Kürt’lerin huzurunu bozan katil terörist pkklı demirbaştır sadece Arınç a kızmıyorum bunun gibi olan akşenerede kızıyorum terörist seviciligi yaptığı için Diyarbakır’da bir Kürt anne sabah çocuklarıyla birlikte yer sofrasında kahvaltı yapıyor katil pkk teröristler o annenin evine bomba atıyor Akşener de demirtaş katilini evine kahvaltıya davet ediyor siyasetinde bir ahlakı vardır ama bunlar oy için herşey yapabiliyorlar
    Cevapla
  • adıyamanlı ali 3 yıl önce Şikayet Et
    tek kelimeyle pes diyorum.bjk hiç tat vermiyor.sanki başakşehir 12 kişiyle bjk deplasmanda 9 kişiyle oynuyor gibiydiler. ginede iyi sonuç.çok yazık takımın kondisyonu çok düşük belliki iyi çalışmıyorlar.fener maçında ALLAH yardımcıları olsun.işleri çok zor.
    Cevapla
  • Torun 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş gayet güzel maç oynadı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etmek lazım Başakşehir ligin en iyi takımların dan biri
    Cevapla
  • Dervaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Real Madrid maçını mi seyrettin iyi geceler tatlı rüyalar 5 yenekten kurtuldu
    Cevapla
  • aali 3 yıl önce Şikayet Et
    ne seyrettin geçmiş yılların özetinden mi bahsediyosun? ballı olmasa 5 yerdi bjk.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    kırmızı kart ve penaltı jokerini aynı anda kullandılar
    Cevapla
  • Bahar 3 yıl önce Şikayet Et
    Her tasın altından bu solican çikıyor. Bir ğöbek ağrısı var ğaliba.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Topal fenere kıyak yaptı.2 gol yedirdi takımına. Çıkmasa Bi golde kendi kalesine atardı. Ali cengiz oyunlarına devam.
    Cevapla
  • Ahmettt bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen de haklısın fole giden topu eliyle kestiği için sarı da vermemeliydi penaltı da ne de olsa biz beşiktaşız
    Cevapla
  • Cann 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem penaltı vermeseydi adil olmasada önemli değil dimi . ruhunuzu kaybetmişsiniz bu arada 2. Sarıdan kırmızı kart algı yapma
    Cevapla
  • Tual 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumum yazı ile ilgili değil Arınç Cumhur ittifakını istemiyor bunda hiçim akıl yok ak partiyi yanlızlaştırmakmı istiyor karşı tarafta kaç parti birleşmiş ittifak içindeler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı Arınç görmüyormu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle