Çebi'den tepki! 'Çeşme başında oturmuş ayrılmıyorlar!'

Daha önce fahiş yıllık ücretlerle sözleşme imzalamasına kızan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bu paraları başka hiçbir yerde kazanamayacakları için kımıldamadılar" dedi.

Çebi'den tepki! 'Çeşme başında oturmuş ayrılmıyorlar!'
Çebi'den tepki! 'Çeşme başında oturmuş ayrılmıyorlar!'
GİRİŞ 07.10.2020 11:58 GÜNCELLEME 07.10.2020 11:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş transfer döneminde kadrosuna on isim katarken kasasından da 11 milyon avro çıkardı. Siyah-beyazlı yönetim on transfer için düşük sayılacak bir meblağ harcarken, kadroda düşünmediği isimleri ise gönderemedi. Özellikle Domagoj Vida ve Adem Ljajic gibi Avrupa'da piyasası olan yıldızlar, kendilerine gelen tekliflere rağmen Beşiktaş'tan ayrılmak istemedi. Sadece Ljajic ve Vida değil, Cyle Larin, Jeremain Lens, Douglas, Keevin N'Koudou ve Isimat Mirin de kazandıkları paradan memnun oldukları için takımda kaldılar.

 

 

BOMBALAR PATLAMADI

Siyah-beyazlılar göndermek istediği bu yedi oyuncunun yıllık ücretleri için bu yıl 13 milyon avro ödeme yapacak. Harcama limitinde Beşiktaş'ın elini kolunu bağlayan bu tablo sebebiyle siyah-beyazlıların transferleri de 'bomba' sayılacak türden olmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi, önceki yönetimin yabancılarla fahiş yıllık ücretler üzerinden anlaşmalar yapılmasına tepki göstererek "Oyuncular da çeşme başında oturmuş ayrılmıyorlar. Bu paraları başka hiçbir yerde kazanamayacakları için kımıldamadılar bile" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

VIDA'YA 12 MİLYON EURO

2018 Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile final oynayan Domagoj Vida, o dönem Premier Lig, Serie A ve Bundesliga'dan çok sayıda teklif almasına rağmen Beşiktaş'ta kalmıştı. Hırvat stoper, siyah-beyazlılardan kazandığı 3,5 milyon avro senelik ücrete yaklaşan olmadığı için kariyerini İstanbul'da devam ettirmişti.

Vida'nın, transfer edildiği günden bu yana Beşiktaş'a olan maliyeti ise şöyle: Menajerlik ücreti: 1 milyon 640 bin €. İmza parası: 1 milyon 500 bin €. Yıllık ücret toplamı: 16 milyon 650 bin €.  Vida'ya taahhüt edilen faiz borcu: 625 bin €. Toplam maliyet: 20 milyon 415 bin €.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 15
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    oha falcaonun 3 yıllık parası falcaoyla yarışır la bunlar
    Cevapla
  • laz 3 yıl önce Şikayet Et
    hemşehrim çebi öyle konuşuyor ki sanki önceki yönetimde o yoktu da ben vardım.
    Cevapla
  • NEDİM ERTAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yaparak futbolcuları takımdan, kulüpten soğuttular. Hatalı yada değil sözleşmeler yapılmış. Düşük fiyatlı yeni sözleşmeler yapmışsınız kabul etmemişler. Sürekli futbolcuları suçlamanın ne anlamı var. Takımın gidişatını olumsuz etkiliyor. Vida büyük bir düşüş içerisinde. Aidiyet duygusunu kaybetti. Bu futbolcular alındığı zaman herkes göbek atıyordu. "Come to Beşiktaş" coşkusu vardı. Madem her şeyden şikayet edecektiniz bu göreve niye talip oldunuz ?
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    gecmis olsun , son 20 yilda 4 büyüklerin basina gelen her baskan kulüb kasasindan para calmistir, para calmak icin baskan olmustur. Hepsi hakkinda dava acilmali. Anadolu kulüblerini batiranlar hakkindada.
    Cevapla
  • Muzo 3 yıl önce Şikayet Et
    Oynatılmasa da bu adamdan Beşiktaş'ın kaybı olmaz. Bal yapmaz arı gibi. Lisans çıkarmayın 2021 yılında yapılacak şampiyonada sıkıntıyı o çeksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle