Ahmet Nur Çebi: Mutlaka forvet alacağız!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Çebi, "Mutlaka bir şey yapacağız, taraftar sabretsin" dedi.

Ahmet Nur Çebi: Mutlaka forvet alacağız!
Ahmet Nur Çebi: Mutlaka forvet alacağız!
GİRİŞ 13.09.2020 17:48 GÜNCELLEME 13.09.2020 17:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor'a konuştu ve forvet transfer için mesaj yollarken, harcama limiti için de Fenerbahçe örneği verdi.

Montero'nun lisansını çıkarmadıkları hatırlatılınca Çebi, "Biz bu işi çözeceğiz ama çözmeden transferleri çok fazla yaparak kendimizi riske atmak istemiyorum. Anlatıyorum bazıları anlamak istemiyorlar. TFF bir limit koymuş, ben futbolcuları alt alta yazdığımda başkasına kapı açılamıyor. Fenerbahçe yapmış diyorlar. Fenerbahçe'nin bankalar ile ana borcun bu sene ödenmeyeceği şeklinde anlaşma yapınca önü açıldı. Bizim önümüz zaten açık ama limit bu kadar. Beşiktaş taraftarlarını aydınlatabilsem, başka bir şey istemem." ifadelerini kullandı.

"MUTLAKA FORVET ALACAĞIZ"

Forvet transferi yapıp yapmayacakları sorulan başkan, "Taraftar ister, haklıdır. Forvet için söylüyorum, laf olsun diye transfer yapmayacağım. Maddi, teknik anlamda hayırlı olacak transferi bekleyeceğiz. Mutlaka bir şey yapacağız, en iyisi olsun diye bekliyoruz. Taraftar sabretsin, zaten yorumcular çirkin konuşuyor. Yorumcular güvenmiyor, taraftar güvensin." dedi.

 

 

YORUMLAR 6
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas a tavsiyem var. Fransanin Lille Kulübünde oynayan Türk Forvet var. Ismi Burak Yilmaz, bence onu transfer edin, kesin katki saglar. -Ironi off-
    Cevapla
  • Muzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Madem aglayacaktin neden başkan oldunya.Burasi aglama yeri degil beşiktaş camiasi.Secime girerken bunlari bilmiyormuydun ,madem aglayacaktin niye başkan oldun
    Cevapla
  • cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    yardım acele. forvet beklesin. yersen.
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Seneye alırsın, şurada ligin bitmesine ne kaldı
    Cevapla
  • KARAKARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    necibi forvet oynat başkan.onun gibi golcü futbolcu varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle