Beşiktaş iki transferi bitiriyor!

Kara Kartal'da transfer çalışmaları hızlandı. Yönetim, sağ bek için Nazim Sangare ve sağ kanat konusunda da Gökhan Töre'yle anlaştı.

Beşiktaş iki transferi bitiriyor!
Beşiktaş iki transferi bitiriyor!
GİRİŞ 23.08.2020 11:35 GÜNCELLEME 23.08.2020 11:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Transfer konusunda önceliği forvet hattına veren Siyah-Beyazlılar, ek olarak diğer bölgeler için de çalışmalarda bulunuyor...Elinde yüksek bir transfer bütçesi bulunmaması sebebiyle kadrosunu yerli isimlerle takviye etmeyi amaçlayan Kara Kartal, sağ bek hattında son olarak rotayı Antalyaspor'un 26 yaşındaki futbolcusu Nazim Sangare olarak belirledi.

GÖKHAN İÇİN UMUT NAYİR

Milli futbolcuyla menajeri aracılığıyla ilk teması kurup olumlu yanıt alan Beşiktaş Yönetimi, Antalyaspor'la PAOK maçından sonra masaya oturacak. Siyah-Beyazlılar, sağ kanat transferi konusunda da Gökhan Töre ismini gündeminden düşürmüyor. 28 yaşındaki kanat oyuncusuyla anlaşma sağlayan yönetim, Yeni Malatyaspor'u ikna etmeye çalışıyor.

Bonservissiz olarak katıldığı Yeni Malatya'dan sezon sonunda ayrılma konusunda anlaşmalarına rağmen bu konuda kulübün fikrinin değişmesi sonrasında şehirden ayrılıp bağlarını koparan Gökhan, Beşiktaş'tan müjdeli haberi bekliyor. Gökhan için Tyler Boyd talebi geri çevrilen Yeni Malatya'nın, son olarak Umut Nayir isteğine ise olumlu yanıt verilmesi bekleniyor. 

YORUMLAR 4
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence de Umut Nayır, Gökhan Töre'den daha iyi. Umut kesinlikle verilmemeli.
    Cevapla
  • pilot50 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların yanında iyi bir santrfor da alınırsa Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı. Hadi İnşallah
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjk kimlere kaldı.
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kafayı yemiş, Umut Nayir şu töreden en az 5 katı iyi. Hem gökhan oynadığı her takımda el freni olmaktan başka bir işe yaramadı. Her şey ortada, acın bakın kaç assist yapmış kaç gol atmış, Sergen bunun nesini beyeniyor anlamadım. Üstelik Umutu bunun gibi bal yapmayan arı için feda edilmesi gerçekten mantık dışı bence.
    Cevapla