Beşiktaş'ın dev kampanyası başlıyor

Beşiktaş, kulübe mali açıdan nefes aldıracak projeyi hayata geçirecek. Hazırlanan videolar tv kanallarında yayınlanacak. Taraftar odaklı kampanyada SMS paketleri, havale, ve düzenli ödeme karşılığında hediyeler verilecek.

Beşiktaş'ın dev kampanyası başlıyor
Beşiktaş'ın dev kampanyası başlıyor
GİRİŞ 11.06.2020 09:36 GÜNCELLEME 11.06.2020 09:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Martta devreye sokulması planlanan ancak Kovid-19 salgını nedeniyle ertelenen bağış kampanyasının başında Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran olacak. Startı verilecek proje kapsamında hazırlanan videolar tüm televizyon kanallarında dönecek.

 

 

Maksimumu 20 TL olan SMS paketleriyle çekilişlerin yanı sıra futbolcularla bağış yapacak kişileri bir araya getirme gibi organizasyonlar düzenlenecek. EFT, havale ve kredi kartıyla düzenli ödeme seçenekleri de var.

HEDEF 250 MİLYON TL

 

 

Tanıtımda ve daha ileri safhalarda Dalgakıran'ın yanı sıra diğer yöneticiler de aktif rol oynayacak. 3 milyar TL'yi aşkın borcu olan Beşiktaş, bu kampanya ile ilk etapta 100- 150 milyon TL, genelde ise 250 milyon TL gelir elde etmeyi planlıyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi, proje kapsamında çalışmalarına çok daha önceden başladı. Kampanyada öncelikli hedef, acil ödenmesi gereken borçları sıfırlamak ve toplanan paraya TFF'ye sunulacak mali tablolarda yer vermek. Hollandalı futbolcu, Beşiktaş forması ile 22 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi, beklentinin çok uzağında kaldı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 8
  • Yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda ben beşiktaşlıyım diyip kampanyaya katılmayacağını söyleyenler,sizin beşiktaşlı olmadığınız yorumlarınızdan belli,beşiktaşlı olan böyle yorum yapmaz,bu kampanyaya destek vermeyenler ,serdar bilgili,demirören,fikret orman ve onların,yardakcılarıdırlar,beşiktaşı ve beşiktaş taraftarını kimse engelleyemeyecek,biz hazırana kadar değil ,mezara kadar BEŞİKTAŞLIYIZ.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ekonomik şartlarda 250.000.000 TL toplamak çok zor, Fener geçen yıl 38 -40 milyon euro topladı ama bu yıl ekonomik olarak zor bir yıl
    Cevapla
  • dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjk liyim almayacagim vermeyecegim verdirmeyecegim.Elin yabancisina milyon dolarlari verin sonrada dilenin beter olun batin.
    Cevapla
  • ATİLLA 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz batırın yabancı transferlere milyonlarlarca dolar-euro harcayarak taraftar bağışlarla kurtarır (BÜTÜN KULÜPLER İÇİN AYNI ŞEY GEÇERLİ)
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz bize kampanyasına her ay destek veriyorum. Garip guruba için Beşiktaşlıyım ama size zındık vermem ne için vereyim futbolcular milyon dolar alamıyorlar diye mi hadi oradan paran yoksa başkanlık yapma parası olan gelsin kardeşim bu kadar basit.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle