Beşiktaş, Avcı için TFF'ye gidiyor!

Beşiktaş, yollarını ayırmasına rağmen kontratındaki özel madde sebebiyle ödemelerini sürdürdüğü Abdullah Avcı için TFF'ye gidiyor.

Beşiktaş, Avcı için TFF'ye gidiyor!
Beşiktaş, Avcı için TFF'ye gidiyor!
GİRİŞ 10.06.2020 18:54 GÜNCELLEME 10.06.2020 18:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, sezon başında takımın başına getirilen ancak alınan kötü sonuçlar sonrasında yollar ayrılan Abdullah Avcı için harekete geçti.

Ocak sonunda Avcı'yla yollarını ayıran ve bu süre sonrasında tecrübeli hocanın ödemelerini yapan kulübün, 19 Mart'ta Türkiye'de ilan edilen pandemi süreci sebebiyle bu tarihten sonraki alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yapıp sözleşme fesih talebinde bulunacağı öğrenildi.

Siyah beyazlı kulüp, bu süreçte yaşanan gelir kaybını gerekçe gösterip ödeme yükümlülüklerinden kurtulmak istiyor.

MAAŞINI ÖDEMEYE DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, yıllık 12 milyon TL'den 3 yıllık imza attırdığı Avcı'ya yapılan kontrat gereği yeni takım bulana kadar maaşını ödemeye devam edecek.

YORUMLAR 10
  • konyali 3 yıl önce Şikayet Et
    Su futbolcu ve teknik direktorlerin aldiklari maaslari ogrendikten sonra maca gitmiyom yaziktir gunahtir bune ya adamin 1 ayda aldigi parayi biz bi 10 yilda alırız.
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu_61 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sistem değişmeli, oyuncu ve antrenör açısından farklı bir sistem oluşturulmalı. yazık BJK'nin ve diğer takıkların ödedikleri tazminatlara. adamın hakkı deyip savunmayın. bun ayata yata para kazanma derler. Ha, o zaman almasaydınız kardeşim. E, düzen böyle. Bu düzen değişmeli.
    Cevapla
  • Hamit Çakman 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu ve teknik direktörü alırken kontrata bu ibareleri yazmıyacaksınız yani kabul etmiyecen ama yok gelmez bize diye kabul etmiyecen sonunda da ö d e y e c e k s i n
    Cevapla
  • Deli Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Eşşek gibi ödeyin, ticaret bu. Adamın anlının teri soğumadan hakkını ödeyin.
    Cevapla
  • abuziittin 3 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha haha ne güzel yahu. Türkiyede hayat ne güzel.
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    yabancilara ode , yerliye odeme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle