Caner Erkin'den kafa karıştıran paylaşım

Transferde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan ve sezon sonu Beşiktaş'la da sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin, yaptığı paylaşım ile akıllarda soru işareti bıraktı.

Caner Erkin'den kafa karıştıran paylaşım
Caner Erkin'den kafa karıştıran paylaşım
GİRİŞ 29.05.2020 12:26 GÜNCELLEME 29.05.2020 12:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koronavirüs tedbirleri kapsamında liglere verilen arayı değerlendiren kulüpler birçok isimle temaslarını sıklaştırmıştı. Bu kulüplerden olan Fenerbahçe de transferde yerli isimlere yönelmiş ve eski futbolcularından Caner Erkin'i tekrar kadrosuna katacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Transferde bu gelişmeler yaşanırken, tecrübeli futbolcu bu sabah saatlerinde yaptığı paylaşım ile akıllarda soru işareti bıraktı. Uzun süredir Twitter gündemini kullanmayan Erkin mesajında, "Günaydın" ifadelerine yer verdi. Mesajın yanında da giydiği forma numarası olan 88 rakamlarını kullandı.

Bu mesajın uzun süre ne anlama geldiği bilinmezken, futbol kamuoyunda Caner Erkin'in Beşiktaş'ta kalacağı yönünde bir mesaj olduğu iddia edildi.

Mesajın altında da hem Beşiktaşlı taraftarlar hem de Fenerbahçeli taraftarlar transferle ilgili yorumlarda bulundular.

YORUMLAR 3
  • Nazmi 3 yıl önce Şikayet Et
    kalan 8 maç hedef 8 galibiyet
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak seni zaten istemiyoruz sol beksiz oynariz ama yine de sen gelme
    Cevapla
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir halta yaramıyorsunuz siz yerli futbolcular sadece para için varsınız sizin kalitenizi avrupa kulüpleri ile oynanan maçlarda görüyoruz zaten
    Cevapla