Çebi'den Talisca, Gökhan ve Caner açıklaması!

Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Talisca konusuna açıklık getirirken; Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba'nın gelecekleri ile ilgili de konuştu.

Çebi'den Talisca, Gökhan ve Caner açıklaması!
Çebi'den Talisca, Gökhan ve Caner açıklaması!
GİRİŞ 28.04.2020 22:35 GÜNCELLEME 28.04.2020 22:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şu şekilde;

 

 

"Talisca ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Talisca buraya gelip buradaki ücretlerle oynayacaksa buyursun gelsin. Talisca ile ilgili bir girişimimiz yok. Talisca geldi de biz mi 'Gelmesin' dedik. Bizden aldığı ücretin 10 katını kazanıyor. Bu parayı Beşiktaş sayesinde kazandı. 'Bir gün 'Beşiktaş'tan yıldız oldum, vefa borcum var' derse kapımız açık. Ahmet Nur Çebi: Sportif direktör olması gerektiğini düşünüyorum. Bunun kim olacağı konusunda bu karışık dönemin geçmesi gerekiyor."

Talisca konusunun sosyal medyada manipüle edildiğini ileri süren Çebi, sözlerine şöyle devam etti:

 

 

"Talisca konusunu sosyal medyada art niyetli yapanlar var. Sanki biz Talisca gibi değerleri buraya getiremeyecek vizyonda bir yönetimmişiz gibi gösteriyorlar. Kardeşim, sen burada para bırakmamışsın ki ben onu yerine getireyim. Bunu yazanların kim olduğunu biliyoruz. Trol hesaplardır gidiyor. Bir adam bin kişi gibi yazıyor. Bin kişi bir anda Talisca'yı istiyor, bin kişi aynı anda yönetimin tarzını beğenmiyor. İnanın o bir kişi. Sosyal medyanın böyle bir zaafiyeti var. Özellikle Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden bazılarının trol hesap kullanıp da yeni yönetimi zor durumda bırakmaya çalışmalarını doğru bulmuyorum. Eğer Beşiktaş'ı seviyorlarsa bu trol hesaplara harcadıkları para yazık. Onlara bir bedel ödemelerine gerek yok. Onun yerine Beşiktaş'ın altyapısına makbuzla para yatırsınlar, daha çok minnettar oluruz."

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON İLAN EDİLSİN DEMEDİM"

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, yayıncı kuruluş beIN Sports'a yaptığı "Ligler mevcut haliyle tescil edilebilir. Eğer ligi oynanmamış kabul edeceksek benim tercihim, son 5 yıllık kulüplerin başarı durumuna göre onlar Türkiye'yi yurt dışında temsil eder." açıklamasıyla ilgili, "O ifadeyi kullanırken Trabzonsporlu taraftarlar bana çok kırıldı. Ben doğruyu ifade etmek zorundayım. Bir gölgede şampiyonluk alınmasını doğru bulmadım. Ben Beşiktaş'ın şampiyon ilan edilmesini söylemedim. Bu sezon oynanmamış kabul edilsin, Avrupa'ya gidilecekse de UEFA'nın da koyduğu kritere uygun olarak gidilsin dedim. Gelirleri de herkesle bölüşelim dedim. Son derece birleştirici bir cümle kurmuşken bunun başka yerlere çekilmesi beni üzdü." diye konuştu.

"GÖKHAN, CANER VE ATİBA İLE HENÜZ GÖRÜŞÜLMEDİ"

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson ile şartlarda anlaşabilmelerine göre devam edeceklerini söyledi.

Mali şartların eskisi gibi olmayacağını aktaran Çebi, "Olmadı ama olacak. Kendilerine sezon bittikten sonra konuşacağımızı söyledik. Onlar da saygıyla karşıladılar. Sezon bitmediği için görüşme yapma durumumuz olmadı ama onlar bizim futbolcularımız. Hocamızın isteği doğrultusunda görüşeceğiz. Şartlarda anlaşabilirsek, onlar da burada kalmak isterse yola devam edeceğiz ama şartlar eskisiyle hiç bezer olmayacak." şeklinde görüş belirtti.

Ahmet Nur Çebi, gelecek sezondaki transfer politikasında bonservisli ya da kiralık futbolcu tercihlerinin nasıl olacağının sorulması üzerine şöyle konuştu:

"Futbolun her şeyi yeniden yazılacak. Belki de önümüzdeki sezon bonservis bedeli diye bir şey söz konusu olmayacak. Bonservisleri elinde olan futbolcular kulüp arayabilir. Dünya değişecek. Bu kulüpler çok kıymetli. Futbolcu kardeşlerim kulüplerin kıymetini bilsinler. Çünkü bu kulüpler yaşarsa evlerine ekmek götürebilirler. Bunu onlara anlatmaya çalışıyoruz. Onlar da bunu anlayabilecek kapasitede insanlar. 2-3 milyon avroluk ücretler virüs öncesinde bile Beşiktaş için normal değildi. Futbolcuların değerleri açısında tartışılabilir. Bu göreceli bir durum ama kulübün kendi gerçeği ortadaydı. Bu gerçek de bu tür futbolcuların bu bedellerle uzun süreli kontratlar imzalanmasına cevaz vermezken bunların yapılması hoş olmamış."

YORUMLAR 6
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    fikoda kulübün çok zor zamanında geldi adam bir duruş sergiledi güven verdi güven aldı kimselerin yapamadığı stadı yaptı 2 sene şampiyonluk aldı büyük bir başarı var ortada ahmet nur çebi senin ne duruşun var nede güven veriyorsun fikoya çaldı demekten başka bir numaran yok çapsız başkan çebi
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş tarihinin en boş beleş başkanı
    Cevapla
  • Konya 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede birtek Tirapzonun başkanı gençlere önem veriyor gerisiboş
    Cevapla
  • Hadi yaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ı son 5 sene kurtariyor diye öle yapalim dimi başkan diğer ihtimaller içinde en mantıklısı bu!!! Yuh yani bu kadar saçmalık olmaz.
    Cevapla
  • Ooooo 3 yıl önce Şikayet Et
    Son 15 nasil iyimi
    Cevapla
  • Sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ne kadar boş konuşuyor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle