Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz depremi!

Dorukhan Toköz, Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayınca sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz depremi!
Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz depremi!
GİRİŞ 16.04.2020 10:37 GÜNCELLEME 16.04.2020 12:11
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz krizi gün geçtikçe büyüyor. Siyah beyazlılardan istediği kontratı alamayan genç yıldız, kulübü şoke eden bir karar aldı.

350 bin Euro'ya imza attığı siyah beyazlılarda beklediği iyileştirme bir türlü yapılmayan milli futbolcu ayrılık kararını faksla kulübe iletti.

Dorukhan’ın menajeri dün sabah saatlerinde faks çekerek sözleşmeyi tek taraflı feshetti.

SÜREÇ NASIL BU NOKTAYA GELDİ?

Menajer Necdet Ergezen, sözleşme yenileme görüşmeleriyle ilgili geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada;  "Ortak bir noktada anlaşamamamız ve konuşulan şartların her görüşmede değişmesi nedeniyle siyah beyazlı yönetimden yazılı teklif beklediğimizi dile getirdik ancak öyle bir teklif de henüz bize gelmemiştir" ifadelerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ'IN SERT CEVABI

Necdet Ergezen'in açıklamalarına kulübün resmi sitesinden sert bir cevap veren Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, “Futbolcumuzun menajeri olduğunu iddia eden Necdet Ergezen'in hiçbir etiğe uygun olmayan şekilde yaptığı açıklamalar tamamen asılsızdır. Yaptığı açıklamalar futbolcumuz Dorukhan'ı da zor durumda bırakmış, genç bir futbolcuyu kişisel reklamı uğruna kamuoyunun önünde zor durumda bırakmıştır” dedi.

 

 

YORUMLAR 37
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli futbolcu,hak ettiği değer o zaman 350 bin Euro idi şimdi en az 1.5 milyon Euro olması lazım.Yabancıya verilen değer bizim oyunculara verilmiyor.1,5-2 milyon Euro gibi parayı vermeyecek kulüp yoktur herhalde. Good by Beşiktaş.
    Cevapla
  • Yusuf 01 4 yıl önce Şikayet Et
    Dorukan Tokgöz ü dorukan yapan büyük BEŞİKTAŞ takımıdır. Eğer gerçekten böyle bir sorun yapıyorsan yazıklar olsun Dorukan Tokgöz
    Cevapla
  • Hilmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Boşa ayrılıyor
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dorukhan eğer böyle bir şey yaparsa yazıklar olsun, Beşiktaş onu sakatlanınca diğer takımlar gibi kadro dışı bırakıp sözleşmesini askıya almadı.. Bugün burda olmasaydı Dorukhan olamazdı zaten.. Menajer yüzünden böyle vefasızlık yaparsa gerçekten yazık..
    Cevapla
  • Sado Reis 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu menejerlik sistemi kalkmadan dunya futbolun ahlâkı düzelmez bunlar parazit.Asgari ücretli maça para verecek bunlar para kazanacak.
    Cevapla
  • Arnavut 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam iran' â giderdim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle