Transfer yarışı! 'Vida'yı biz alalım'

Beşiktaş'ta aldığı yüksek yıllık ücret nedeniyle Siyah- Beyazlı yönetimin satmayı planladığı Domagoj Vida'ya Fransa ve İngiltere'den talip çıktı.

Transfer yarışı! 'Vida'yı biz alalım'
Transfer yarışı! 'Vida'yı biz alalım'
GİRİŞ 14.04.2020 20:42 GÜNCELLEME 14.04.2020 20:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta aldığı yüksek yıllık ücret nedeniyle Siyah- Beyazlı yönetimin satmayı planladığı Domagoj Vida'ya bu kez de Fransız takımlarından Marsilya kanca attı.

 

 

Yeni sezonda savunmasını güçlendirmek isteyen Marsilya'nın Vida'yı transfer etmek için Beşiktaş'ın kapısını çalacağı iddia edildi. Hırvat futbolcunun menajeriyle irtibata geçen Marsilya'nın bu oyuncu için 6 milyon Euro'luk bir teklif yapacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

SLAVEN BILIC DE İSTİYOR

 

 

Öte yandan İngiltere Championship ekibi West Bromwich'le Premier Lig'e yükselmek için geri sayımda bulunan Slaven Bilic de transfer listesini şimdiden hazırladı. Hırvatistan Milli Takımı'ndaki döneminde Vida'ya formayı veren ilk isim olan Bilic'in, başarılı oyuncuyu uzun süredir takip ettiği biliniyor.

Yıllık 3 milyon Euro'luk maaşı sebebiyle Beşiktaş Yönetimi'nin de yollarını ayırmaya sıcak baktığı 30 yaşındaki futbolcu için siyah-beyazlıların bonservis bedelinin ise 10 milyon Euro seviyesinde olduğu konuşuluyor.

VIDA'NIN YERİNE UYGUN İSİMLER

Beşiktaş'ta yönetim, tecrübeli oyuncunun performansından memnun olsa da, yıllık ücretinin çok yüksel olmasından dolayı bu oyuncuyu göndererek yerine daha genç ve ücretleri daha ucuz isimlerle doldurmayı planlıyor.

GÜNDEMDE MICHAEL LANG VAR

Vida'nın yerine oyuncu arayan Sergen Yalçın'ın dikkatini; bonservisi B. Mönchengladbach'ta olan ve şu anda Werder Bremen'de kiralık oynayan Michael Lang çekti. Sağ bekte oynayan ancak stopoer mevkiisinde de forma giyebilen İsviçreli oyuncunun 1.2 milyon euro'luk satın alma bedeli Bremen'in kullanmayacak olması da avantaj görünüyor.

Sergen Yalçın tarafından scout ekibine gönderilen ve yönetimin de üzerinde çalıştığı 29 yaşındaki ismin 500-600 bin euro'ya alınma ihtimali araştırılıyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 1
  • bayram öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    vida da civatada sizin olsun biz ayakta durma derdindeyiz statlarda sizin olsun kendiniz çalın oynayın
    Cevapla