Beşiktaş maçında penaltı tartışması! 'VAR detaylı baksa penaltı'

Süper Lig'de 25. haftanın açılışında Beşiktaş'ın evinde Ankaragücü ile karşı karşıya geldiği mücadelede tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı.

Beşiktaş maçında penaltı tartışması! 'VAR detaylı baksa penaltı'
Beşiktaş maçında penaltı tartışması! 'VAR detaylı baksa penaltı'
GİRİŞ 06.03.2020 21:06 GÜNCELLEME 06.03.2020 21:10
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Maçın 38. dakikasında Michalak'ın ara pasında Sedat, ceza sahası içinde kaleci Karius'u geçerken yerde kaldı. Pozisyona yakın olan hakem Arda Kardeşler, aldatmaya yönelik hareketten Sedat'a sarı kart gösterdi ve Beşiktaş lehine endirekt vuruş kararı verdi.

Sedat Ağçay, pozisyonun ardından hakem Kardeşler'e yoğun itirazlarda bulunsa da sonuç değişmedi ve VAR odasından da izleme önerisi gelmedi ve oyun kaldığı yerden devam etti.

 

 

RIDVAN DİLMEN: "VAR DETAYLI BAKSA, PENALTI"

Pozisyonu NTV'de değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Atiba'nın pozisyonu penaltı. Sedat'ın pozisyonunda, ben Arda Kardeşler gibi kartla giderdim, VAR'daki Koray Gencerler olsaydım, detaylı bakardım. Karius'un penaltı yapma amacı yok ama kayarak gidiyor ve dizinin Sedat'ın sağ ayağına geldiğini gördüm. Karius'un istem dışı da olsa, kontrolsüz girdiği için, penaltı yaptığını VAR da görürdü. VAR'da biraz daha baksa, penaltı verebilirdi diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

ERMAN TOROĞLU: "SEDAT'IN POZİSYONUNDA VAR NEREDE"

Pozisyonu değerlendiren Erman Toroğlu, "Sedat'ın pozisyonunda VAR nerede? Bir de sarı kart var. Hakem, 'Ben hiç temas görmedim. futbolcu kendini attı' diyor. VAR kim, Koray Gençerler. Nerede? Çağır, seyretsin, sarı kartı geri alsın, penaltıyı versin. Yazık değil mi, günah değil mi?" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 21
  • Burak Aldır 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden hep iyiler gidiyorda Erman gitmiyor a spordan bana bunu açıklasınlar...
    Cevapla
  • Dty 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeksizler ankaragücünün emeğini çaldı...BJK başkanı çıkıp konuşsana bize bedavadan 3 puan verildi desene ......vay be
    Cevapla
  • Fasofiso 4 yıl önce Şikayet Et
    VAR sadece FB ye ve Anadolu kulüplerine karşı VAR..Biride adam kendini atıyor diye yorum atmış..teması hissedince tabi atacak kendini yere..bir de tereciye tere satmanız yok mu sizin..
    Cevapla
  • Cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan yürü gidin yaşlanmışsınız gözünüz net görmüyor artık. Varda ki hakemler genç ve görüyor penaltı olmadığını biliyorlar. Ordan TV görmeye olmuyor.
    Cevapla
  • Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendini atıyor bu bariz gözüküyor buna penaltı diyen ya kördür yada art niyetli Allah sizin gibilerden bu ülkeyi kurtarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle