Gökhan Gönül: Ben VAR’a bakılsın dedim

Beşiktaş’ın deneyimli futbolcusu Gökhan Gönül, Gaziantep karşılaşmasının son dakikalarında Kenan Özer’e yaptığı hareket sonrasında Hakem Alper Ulusoy’a pozisyonun penaltı olabileceğini belirterek VAR’a bakılması gerektiğini söylediğini ifade etti.

Gökhan Gönül: Ben VAR’a bakılsın dedim
Gökhan Gönül: Ben VAR’a bakılsın dedim
GİRİŞ 08.02.2020 21:05 GÜNCELLEME 08.02.2020 21:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup ederken, siyah-beyazlı ekibin deneyimli futbolcusu Gökhan Gönül, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadelenin son bölümünde ceza sahası içinde Kenan Özer’le girdiği ikili mücadele sonrasında rakibi yerde kalan Gökhan Gönül, bu pozisyon sonrasında hakem Alper Ulusoy’a penaltı olabileceğini belirterek "VAR’a gidilmesinin iyi olacağını söyledim" dedi. Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Gökhan, “2 haftadır her şey güzel gidiyor. Önümüzde çok önemli 2 maç var, Başakşehir ve Trabzonspor maçları. Bu maçları da kayıpsız şekilde devam edersek lig çok farklı geçebilir, inşallah da öyle olur” ifadelerini kullandı.

“Galiba VAR’da pozisyon kontrol edildi”

Kenan Özer ile yaşadığı pozisyonla ilgili yaşananları anlatan Gökhan Gönül, öncelikle gördüğü sarı kartı neden gördüğünü anlamadığını ifade etti. Pozisyonla ilgili konuşan tecrübeli oyuncu, “Ben sarı kart gördüğüm pozisyonu anlamadım. Dokunduğumu düşünmüyorum. İzlemedim de. Belki izleyenler, ‘Evet sarı kart’ diyebilir. Ama penaltı pozisyonuyla ilgili tabii ki hakeme gidip ‘Pozisyon penaltı’ demedim. Ama Kenan ‘Abi 4. sarı kartımı görüyorum, kendimi yere atmadım’ dedi. Ben de hakeme ‘Hocam oyuncu kendisini yere atmamış olabilir, isterseniz bir kontrol edin’ dedim. çünkü kendimden çok emin değildim pozisyonda. Tam yere düşerken bir şeyler olabiliyor. Ben sonradan oyuna başlayacakken hakem başlamama izin vermedi, durdurdu. Herhalde VAR’da kontrol edildi ki, sonradan başlamamı istedi. 2 pozisyonla ilgili düşüncem bu şekilde” dedi.

Son olarak öz güven kazanmalarının çok önemli olduğunu söyleyen Gökhan, “Bence futbolun en önemli parçalarından birisi futbolcunun sahadaki öz güveni. Bu da farklı oyuncuların oynaması, teknik, taktikten ziyade, maç kazandıkça olan bir şey. Sahada bazen öz güven kaybı yaşadığınızda atmak istediğiniz pasları atamıyorsunuz. Ama öz güven olduğu zaman herkes sınırlarını zorlamaya çalışıyor. Bu da başarılı getiriyor. 2 haftadır her şey güzel gidiyor ve inşallah böyle devam eder” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 3
  • Burak554 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem yok ki.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Şov yapin anca. mac 0-0 ken yapabilirmiydi onu.
    Cevapla
  • Kabus 4 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan yapar çünkü o ADAM..herkesi kendiniz sanmayın!
    Cevapla