Babası açıkladı! Beşiktaş'tan ayrılıyor

Beşiktaşlı Muhammed Elneny için babasından çarpıcı bir açıklama geldi. Nasser Elneny, oğlunun Milan ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Babası açıkladı! Beşiktaş'tan ayrılıyor
Babası açıkladı! Beşiktaş'tan ayrılıyor
GİRİŞ 26.12.2019 18:11 GÜNCELLEME 26.12.2019 19:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Arsenal'den kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan Muhammed Elneny'nin babası Nasser Elneny, Milan iddiaları ile ilgili Mısır'da konuştu ve transferin bitebileceği ile ilgili sinyaller verdi.

 

 

"MILAN'A GİTMEK İSTİYOR"

Milan'ın oğlunu çok ciddi şekilde istediğini belirten baba Elneny, "Elneny ile Milan arasındaki görüşmeler ciddi olarak ilerledi ama henüz sözleşme imzalanmadı. Oğlumu istediklerini yine belirttiler ancak henüz bir sözleşme imzalanmadı. Önümüzdeki saatler bu konuda belirleyici olabilir. Beşiktaş'ta iyi bir iş çıkardı ancak daha güçlü bir lige, Milan'a gitmek istiyor." ifadelerini kullandı.

 

 

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın vazgeçmediği isimlerden biri olan 27 yaşındaki oyuncu, 17 maçta oynadı ve 1 asist yaptı. 

BEŞİKTAŞ'tAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi, Elneny'nin babasının "Ocak'ta ayrılabilir." yönündeki söylemleri hakkında konuştu. 

NTV'ye konuşan Ali Naibi yaptığı açıklamada, "Sözleşmenin devre arasında feshi söz konusu değil. Arsenal ile 1 yıllık anlaşma yaptık. Babasının neden böyle bir açıklama yaptığını anlamadım. Elneny sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kalacak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    gitsin bir ise yaradığı yok yan pastan baska numarasi yok ne golu var ne asisti
    Cevapla
  • Aydın Çoban 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi bir is cikarmis mis..... Biz goremedik bir sey.
    Cevapla
  • Gurbetci 1993 4 yıl önce Şikayet Et
    Elneny hakli. Turkiyemizde futbol bitti sade para var. Futbolda adalet yok guclu kimse tff mhk ona calisiyor. Teknik direktorler oyun okuyamiyo torpilli oyuncular oynatiliyo. Haftada teknik direktorler 1 saat 2bsaat egitim almali ingilitere teknik direktorluk egitimleri lazim.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam ben de giderim
    Cevapla