Beşiktaş işi bitirdi! İmza an meselesi

Beşiktaş, Romalı sağ bek Bruno Peres'i yıllık 2 milyon euro artı bonus karşılığı ikna etti. Kulübü ile yapılan bonservis pazarlığında da 2 milyon euroya söz kesildi. Ödeme planı netleşince imzalar atılacak.

Beşiktaş işi bitirdi! İmza an meselesi
Beşiktaş işi bitirdi! İmza an meselesi
GİRİŞ 25.06.2019 11:21 GÜNCELLEME 25.06.2019 12:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, sağ bekte Bruno Peres için artık geri sayıma geçti. Beşiktaş yönetimi önce oyuncunun menajeri ile yaptığı pazarlıkta anlaşmaya vardı.

Geçen sezonu Sao Paulo'da kiralık olarak tamamlayan ve bonservisi Roma'da olan 29 yaşındaki oyuncuya bir başka İtalyan ekibi Lazio'da talip olmuş ve senelik 1.5 milyon euro teklif etmişti.

Ancak Roma'dan ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldızın bu kulüpte 2 milyon euro kazandığı için daha düşük bir rakama gitmeye sıcak bakmadığını bildirdi. Ardından devreye giren Beşiktaş, 2 milyon euro yıllık ücretin yanı sıra bonus da vereceğini belirterek, Sambacı'yı ikna etti. Kartal ardından Roma ile görüşmelere başladı.

İtalyanlarla yapılan pazarlıkta 2 milyon euroya anlaşmaya varıldı. Ancak ödeme konusunda görüş ayrılığı çıktı. 

Kartal peşin ödemeye yanaşmazken, Roma en az yarısını peşin istedi. Ödeme planı netleştiğinde Peres'in imza için İstanbul'a geleceği bildirildi.

 

 

YORUMLAR 2
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu transfer olmaz. BJK de 2 milyon euro verilecek para yok.
    Cevapla
  • Seba 4 yıl önce Şikayet Et
    Deme yav
    Cevapla