AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beşiktaş'ın kaderini değiştirmek sizin elinizde. Kalan 29 günü en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah Beşiktaş'ta adayımız Serkan Toper'i belediye başkanı yapacağız." dedi.    

AK Parti̇ ve MHP Beşi̇ktaş ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Yıldırım, sonrasında vatandaşlara seslendi.

Yıldırım, "Beşiktaş değişime hazır mısınız? Cumhur İttifakı adayımız Serkan Toper'i başkan yapacak mıyız? İnşallah. Onu seçerken beni de unutmayın. İnşallah her şey daha güzel olacak. Bu Beşiktaş bunları hak etmiyor. Beşiktaş'ın kaderini değiştirmek sizin elinizde. Kalan 29 günü en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah Beşiktaş'ta adayımız Serkan Toper'i belediye başkanı yapacağız. Bunun için çok çalışıp gönül belediyeciliğini anlatacağız. İstanbul'un, Beşiktaş'ın sorunlarını nasıl çözeceğimizi hep beraber konuşacağız." diye konuştu.

"İstanbul dünyanın başkenti. İstanbul Türkiye'nin özetidir. İstanbul, Türkiye ekonomisinin bel kemiği ve lokomotifidir." diyen Yıldırım, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Yıldırım, Beşiktaş Çarşı Grubu'na seslenerek “Çarşı herkese karşı ama Binali Yıldırım'a karşı değil değil mi?” diye sordu. Grup ise Yıldırım'a “İstanbul'un başkanı Binali başkan” şeklinde slogan atarak yanıt verdi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • RUHİ 02.03.2019 14:11
    Syn Binali Yıldırım Vatansever bir Müslümandır. Takdir ediyoruz her zaman. Bizim bu insanlara gerçekten ihtiyacımız var. Yaparım dediyse yapmışlardır.
  • Nedim 02.03.2019 11:01
    Oyumuz Binali beye gerisi teferruat
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek