Beşiktaş Belçika'da 88'de yıkıldı!

UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Belçika ekibi Genk ile 1-1 berabere kaldı.

GİRİŞ 08.11.2018 22:58 GÜNCELLEME 09.11.2018 08:23
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Genk Arena'da oynanan maçta Beşiktaş'ın tek sayısını 16. dakikada Ricardo Quaresma attı. Genk'e beraberliği getiren gol ise 88. dakikada Berge'den geldi.

Beşiktaş'ın grubundaki diğer maçta Malmö ile Sarpsborg 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçların ardından Genk puanını 7'ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise puanını 4 yaptı ve son sırada kaldı. Malmö ve Sarpsborg'un 5'er puanı bulunuyor.

 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki bir sonraki maçını 29 Kasım günü Sarpsborg ile deplasmanda oynayacak. Genk ise aynı Malmö'nün konuğu olacak.

Stat: Genk Arena
Hakemler: Tobias Stieler, Mike Pickel, Jan Seidel (Almanya)
Genk: Vukovic, Dewaest, Samatta, Paintsil (Dk. 66 Fiolic), Malinovskiy (Dk. 60 Berge), Uronen, Pozuelo, Heynen, Maehle, Aidoo, Ndongala (Dk. 89 Ingvartsen)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Necip Uysal, Pepe, Vida, Caner Erkin, Dorukhan Toköz (Dk. 73 Ljajic), Medel, Quaresma, Oğuzhan Özyakup (Dk. 90 Vagner Love), Lens (Dk. 12 Mustafa Pektemek), Babel
Goller: Dk. 16 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 87 Berge (Genk)
Sarı kartlar: Dk. 15 Necip Uysal, Dk. 80 Pepe (Beşiktaş), Dk. 35 Samatta (Genk)

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

16. dakikada Beşiktaş öne geçti. Genk'in orta alanda kaptırdığı topla hücuma çıkan Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek, pasını Quaresma'ya verdi. Sağ tarafta topla buluşan ve ceza sahasına giren Quaresma'nın vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 0-1
20. dakikada Oğuzhan Özyakup, rakibinden kaptığı topu ileri gönderdi. Mustafa Pektemek, savunmadan sıyrılıp kaleci Vukovic'le karşı karşıya kaldı. Mustafa Pektemek'in vuruşunda, Vukovic gole izin vermedi. 
42. dakikada Maehle'nin sağdan ortaladığı topa Samatta arka direkte kafayı vurdu, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.
45. dakikada Malinovskiy'nin uzaktan çektiği şutta kaleci Tolga Zengin, iki hamlede topu kurtardı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

58. dakikada Quaresma'nın sağdan ortaladığı topa Babel altıpas önünde kafayla vurdu, meşin yuvarlak auta çıktı.
81. dakikada sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta Berge arka direkte meşin yuvarlağa kafayla vurdu, top dışarı gitti.
83. dakikada Berge'nin ceza sahası dışından şutunda, top üstten auta çıktı.
86. dakikada Berge ceza yayı önünden şutunu çekti, kaleci Tolga Zengin iki hamlede topun kontrolünü sağladı.
87. dakikada Genk, skora denge getirdi. Berge'nin uzak mesafeden sert vuruşunda, savunmaya da çarpan top filelere gitti: 1-1
90+4. dakikada Heynen'in vuruşunda kaleye doğru giden top, takım arkadaşı Ingvartsen'den döndü. Pozisyonun devamında ceza sahası dışına açılan topu Uronen kaleye gönderdi. Kaleci Tolga Zengin şık bir kurtarışla gole izin vermedi.

YORUMLAR 28
  • SPOR BAKANINA 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de futbola harcanan zamana, paraya ve emeğe yazık. Ülkedeki bütün statları, gençlerin değişik branşlarda spor yapabileceği spor salonları ve spor alanları haline getirin. futbol izlemek istiyorsanız Avrupa'dan bir takım tutun onun maçlarını izleyin, hem daha keyifli olur hem de bu kadar para çöpe gitmemiş olur.
    Cevapla
  • Kadir Bile inanmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Dk 88 sanki durum 5-0 di herşey güllük gülistandı . Sen ve futbolcuların 1-0 ın üzerine ne zaman yatarak puan kazandınız be yazık size. Bak başakşehire dakika 13 de attı golu bize 77 dakika adam savunma nasıl yapılır adeta ders verdi sana avrupaya gidince uygula diye, Ama yok abi gerçekten bu insanların futbol üzerinden hayatlarını kazanmaları ayıp bi durum bir futbol sever olarak.
    Cevapla
  • rize53 5 yıl önce Şikayet Et
    son 15 dakikada 5 gol yemedi iyi gene. Birde galibiyeti kaçırdık diyorlar. Maç içinde maçı koparma posizyonları değerlendirseydi rahat kazanırdı ama son 15 dakika 5 gol yemedi iyi gene. 1:1 sonra adamların 2 pozisyonu daha var. 5 dakika daha uzasaydı maç.yenilirdi bjk. geçen sene ş. liginde birinci bu sene uefada sonuncu. inşallah son iki maçı kazanıp tur atlarlar.
    Cevapla
  • bjk5656 5 yıl önce Şikayet Et
    bu Quaresma ne yapıyordu ya ne koşuyordu ne presi vardı hep gezdi şenolda bir şey demedi gol ve bşr orta haricinde uyudu
    Cevapla
  • SporSever 5 yıl önce Şikayet Et
    İki sene üst üste şampiyon olan takım Şenol Güneş'ten önceki hocaların eseriydi. Bu gün dibe vuran takım ise maalesef Şenol Güneş'in eseridir.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda anlayan çıktı. Bilic zamanında bizi Dortmunda benzetmeye başlamışlardı, sadece acemiydik o zaman tıkır tıkır top oynuyorduk yenilsekte keyif veriyordu. Şimdi yensekte keyif vermiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle