Beşiktaş'ın şampiyonluğu Avrupa'yı salladı!

Beşiktaş'ın şampiyonluğu Türkiye dışında da büyük yankı uyandırdı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu Avrupa'yı salladı!
Beşiktaş'ın şampiyonluğu Avrupa'yı salladı!
GİRİŞ 29.05.2017 09:12 GÜNCELLEME 29.05.2017 09:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi twitter hesabından siyah-beyazlılara kutlama geçilirken, "Tebrikler Beşiktaş. 15. lig şampiyonluğunu elde ettikten sonra Şampiyonlar Ligi'ne yeniden grup aşamasından katılma hakkı elde etti" denildi. Şenol Güneş'in "Kelimeler kifayetsiz" sözüne de yer verilirken, kulüpte üst üste iki şampiyonluk yaşayan ilk Türk teknik adam olduğu detayına da yer verildi.

UEFA'nın resmi internet sitesinde ise "Türkiye'de şampiyon yine Beşiktaş" başlıklı bin haber yayınlandı. Siyah-beyazlıların en son üst üste mutluluğunun 1991-92 sezonunda olduğu hatırlatıldı.

Brezilya'nın öne gelen yayın organı Globo, "Talisca iki gol attı. Beşiktaş kazandı ve üstü üste ikinci şampiyonluğunu kazandı" ifadelerini kullandı.

İspanyol AS gazetesinde şampiyonluk, "Beşiktaş Gaziantep'i yenip, tekrar şampiyon oldu. Bu arada İspanya'ya da iyi haber! Kaleci Fabri ve İspanyol fizyoterapist Miguel Peiro da kupaya uzandı" ifadeleriyle yer aldı. Alman Spor Haber Ajansı (SID), "Beşiktaş son şampiyon unvanını korumayı başardı. Türkiye'de yeniden şampiyon oldu. Andreas Beck de bu başarıda pay sahibi oldu" satırlarına yer verdi.

Portekiz'den Record gazetesi, "Beşiktaş, Türkiye'deki yeni şampiyonluğunu kutluyor. Talisca ve Aboubakar'ın takımı Başakşehir'in önünde ipi göğüsledi" ifadeleri kullanıldı. Hollanda'da Algemeen Dagblad, "Babel'in golüyle Beşiktaş şampiyonluğa ulaştı" denildi. Fransız spor gazetesi L'Equipe "Beşiktaş bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi, unvanını korudu" diye yazdı.

YORUMLAR 5
  • Nemo 6 yıl önce Şikayet Et
    Yarın Avrupa'ya Havluyu atar gelir merak etmeyin!
    Cevapla
  • Fukara53 6 yıl önce Şikayet Et
    Kızılay sodası tavsiye ederim birader. Hazmı kolaylaştırıyor.
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah sizi renkliler ne hazımsızsınız yahu , ama neyse sindire sindire hazmetmeyide öğreneceksiniz . ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
    Cevapla
  • GökTürk 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'yı boşver, Kadıköy'ü salladı ;)
    Cevapla
  • mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar beşiktaşı değil kendi vatandaşlarını haber yapmışlar gibi. gerçi aynısı bizdede oluyor.
    Cevapla