Beşiktaş'a Vodafone piyangosu!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkmayı başarırsa Vodafone kesenin ağzını sonuna kadar açacak.

Beşiktaş'a Vodafone piyangosu!
Beşiktaş'a Vodafone piyangosu!
GİRİŞ 22.03.2017 11:34 GÜNCELLEME 22.03.2017 11:37

Beşiktaş Kulübü'nün ana sponsoru olan dev şirket Vodafone'nun, Avrupa’da son 4’e kalması halinde Kartal'a 8 milyon euroya kadar maddi destek sağlayacağı belirlendi. Siyah- beyazlılar bu parayı yıldız oyuncu transferinde kullanacak. Stockholm’deki finale kadar gidilmesi durumunda Vodafone’un desteği daha da artacak.

Yeni imzalar yolda

Beşiktaş’ın ana sponsoru olan Vodafone’un yanı sıra diğer şirketlerin de siyah-beyazlı kulüple sözleşme yenilemeyi düşündüğü aktarıldı. Bu kapsamda şirket yetkililerinin önümüzdeki sezonlar için Başkan Fikret Orman’la görüşmeler yapmaya başladığı kaydedildi.

145 milyon dolar kaynak aktardılar

Beşiktaş Kulübü ve Vodafone Telekomünikasyon AŞ, 20 Ağustos 2013 tarihinde Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atmıştı. Dev anlaşma kapsamında Vodafone Arena’ya 15 yıllığına ismini veren şirket, 3+2 sezon için de forma göğüs reklamı sponsoru olurken, siyah-beyazlı kulübe toplamda 145 milyon dolar ödeyeceğini duyurmuştu. Beşiktaş ve Vodafone forma göğüs reklamı anlaşmasını geçen ay 10 milyon dolar artı KDV karşılığında iki sezon daha uzatmıştı.

KAYNAK: MİLLİYET