Coleman Beşiktaş'tan ayrıldı! Konyaspor Basketbol'la sözleşme imzaladı

Beşiktaş Emlakjet, bu sezon başında transfer ettiği Amerikalı basketbolcu Matt Coleman ile yolların ayrıldığını duyurdu. 24 yaşındaki Amerikalı oyun kurucunun yeni durağı Konyaspor Basketbol oldu.

Coleman Beşiktaş'tan ayrıldı! Konyaspor Basketbol'la sözleşme imzaladı
Coleman Beşiktaş'tan ayrıldı! Konyaspor Basketbol'la sözleşme imzaladı
GİRİŞ 09.12.2022 16:21 GÜNCELLEME 09.12.2022 16:21

Beşiktaş Emlakjet, Matt Coleman'la oyuncu ve menajerinin talebi doğrultusunda yolların ayrıldığını açıkladı.

Siyah-Beyazlılardan yapılan açıklamada, "Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımımızın kadrosuna bu sezonun başında dahil olan Matt Coleman’la kendisinin ve menajerinin talebi doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Matt Coleman’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Konyaspor Basketbol'la anlaştı

Coleman Konyaspor Basketbol ile anlaştı. Yeşil-beyazlılar, Beşiktaş'tan 24 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Matt Coleman ile sözleşme imzaladı. Bu transferle birlikte Konyaspor Basketbol, altıncı yabancıyı oyuncuyu kadrosuna kattı.

NBA'den gelmişti

Beşiktaş'a transfer olmadan önce 2021-2022 sezonu öncesinde NBA ekibi Sacramento Kings ile sözleşme imzalayan Matt Coleman daha sonra G-League takımı Stockton Kings’te görev aldı. Burada 48 karşılaşmada görev alan genç oyuncu; 13.1 sayı, 3.7 ribaund ve 5.3 asist ortalamalarıyla oynadı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.