Ergin Ataman'dan TBF'ye tepki

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Afyon Belediyespor maçının ertelenmesi veya saatinin erken saate alınması yönündeki başvurularını Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) reddetmesine tepki gösterdi.

Ergin Ataman'dan TBF'ye tepki
Ergin Ataman'dan TBF'ye tepki
GİRİŞ 10.12.2021 16:44 GÜNCELLEME 10.12.2021 16:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Turkish Airlines EuroLeague'in 14'üncü haftasında dün Bayern Münih ile deplasmanda karşılaştıklarını ve bugün İstanbul'a yeni geldiklerini söyleyen Ataman, Afyon Belediyespor'un bu sezonun devamında Basketbol Gelişim Ligi (BGL) takımı ile mücadele edeceğini açıklamasını hatırlattı ve kendilerinin hafta içerisinde iki önemli EuroLeague maçına çıkacaklarını söyledi.

Ergin Ataman konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"İstanbul'a şimdi indik ve EuroLeague'de çift maç haftası öncesinde Afyon Belediyespor'un BGL takımı ile oynamak için 6 saat otobüsle Afyonkarahisar'a gidiyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) maçı erteleyin, İstanbul'a alın veya en azından yarın saat 13.00'te oynansın dedik ancak TBF, 'Değiştiremeyiz, maç saat 18.00'de' dedi. EuroLeague'de çift maç haftası öncesinde bir de Afyonkarahisar'a 6 saatlik otobüs yolculuğu yapıyoruz. Salı günü Baskonia, perşembe günü ise Maccabi ile çok önemli iki maçımız var. Afyon Belediyespor tam takım olarak oynasa yine tamam ancak antrenörü bile bizi arıyor, 'Kusura bakmayın, maça ben de çıkmayacağım. Maçı BGL takımımız oynayacak' diyor. Federasyon ise bu duruma seyirci, hiçbir olumlu yaklaşım yok. Hem Türkiye Ligi'ne hem bizlere zarar bir durum."

YORUMLAR 1
  • Sinan58 /1905 2 yıl önce Şikayet Et
    TBF VE TFF ÜKLEYE hainlik yapsın diye geldi bunlar hala şikayet ediyor.
    Cevapla