Ergin Ataman'dan Larkin açıklaması! 'İyi bir takım bulursa gidecek'

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, basketbolda liglerin oynanması yönünde umutlu olduğunu söyledi.

Ergin Ataman'dan Larkin açıklaması! 'İyi bir takım bulursa gidecek'
Ergin Ataman'dan Larkin açıklaması! 'İyi bir takım bulursa gidecek'
GİRİŞ 30.04.2020 22:45 GÜNCELLEME 30.04.2020 23:19

Instagram hesabında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ataman, pozitif bir insan olduğunu belirterek, "Bu şartlarda Türkiye Ligi ve Avrupa Ligi'nin oynanmayacağını düşünenler var. Böyle düşünürsek analiz yapmayı bırakmam lazım. Liglerin ertelendiği günden beri maçların yeniden başlayacağına inanıyoruz." dedi.

 

 

Oyuncuları fiziksel ve mental olarak diri tutmaya çalıştıklarını kaydeden Ataman, "Biz oynayarak şampiyon olmak istiyoruz, hepimiz bu düşüncedeyiz. Biz sahada bütün sezon ortaya koyduğumuz emeğin karşılığını kupayı kaldırarak almak istiyoruz. Belki maçlar seyircisiz oynanacak ama eminim ki ekran başında bizi izleyen izleyicilerimiz de o tadına varamadıkları göze hoş gelen Anadolu Efes basketbolunu 8'li finallerde ve finalde görmek istiyorlar. İnşallah her şey güzel olur, hepimiz beklemedeyiz." ifadelerini kullandı.

"LARKIN İYİ BİR TAKIM BULURSA NBA'E GİDECEK"

Takımın en önemli isimlerinden biri olan Shane Larkin hakkında konuşan Ataman, "Larkin'in NBA opsiyonu var. İyi bir takım bulursa gidecek. Bunun için alternatif hazırlamamız lazım. İstikrardan yana olduğum için aynı takımla devam etmek istiyorum." dedi.

KAYNAK: AA