EuroLeague'de 'fesih' görüşmesi!

THY EuroLeague kulüpleri, gelirlerin önemli ölçüde kesilmesi nedeniyle sporcu ve antrenör sözleşmelerinin dondurulmasını ve hatta fesh edilmesini görüşüyor.

EuroLeague'de 'fesih' görüşmesi!
EuroLeague'de 'fesih' görüşmesi!
GİRİŞ 17.03.2020 12:04 GÜNCELLEME 17.03.2020 12:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

THY EuroLeague takımları, sezonun belirsiz hale gelmesi nedeniyle oyuncu sözleşmelerini durdurmayı ve hatta fesh etmeyi istiyor.

 

 

Yunan basınında yer alan habere göre; takımlar sezonun 11 Nisan'da başlayamayacağını düşünüyor. 1 Mayıs'ta başlamasının bile zor olduğunu dile getiren EuroLeague kulüpleri, her türlü senaryo için önlem alınması gerektiği üzerine fikir birliğine vardı.

Zalgiris Kaunas'ın başlattığı bu süreç üzerine kulüpler, hukuki yolları araştırmaya başladı. Ekipler, hem maç günü hem de sponsor gelirlerinden mahrum kalınması nedeniyle ödeme yapılamayacağını dile getirdi.

 

 

Kulüpler, alternatif olarak ise 3 ay sözleşmesi kalan kulüplerin maaşlarından kurtulma kararı aldı. Zalgiris, bu yönde adımlar atmaya başlayan ilk kulüp oldu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut yapıda olmayan gelirleri ile takım kuran kulüp görüntüsü var. Bu yapı kulüpleri maddi olarak borç batağına sürüklüyor. Bu basketçiler veya topçular daha az para verseniz de oynayacak oyuncular sorun kulüp başkanlarında . Kulüp başkanları akıllı olsalar bu paranın yarısını bile vermezler.
    Cevapla