ABD'ye FETÖ'cü hain Enes uyarısı!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Portland Trail Blazers forması giyen Enes Kanter'in Amerikan Basketbol Ligi'ni (NBA) terör örgütü propagandası için kullandığını söyledi.

ABD'ye FETÖ'cü hain Enes uyarısı!
ABD'ye FETÖ'cü hain Enes uyarısı!
GİRİŞ 11.03.2019 16:40 GÜNCELLEME 11.03.2019 16:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkoğlu, ABD merkezli spor kanalı ESPN'de yayınlanan E:60 programına yaptığı açıklamada, NBA yetkililerini Enes Kanter'e karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

 

"Enes Kanter, bir terör örgütü elebaşını açıkça destekliyor. O bir hain ve sizi kullanıyor" diyen Türkoğlu, "Terör örgütlerinin destekçilerine mesaj göndermem. Amerikalı dostlarıma tek söyleyeceğim, dikkatli olmaları. E:60'a konuşuyorum çünkü Türkiye'nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Kanter ve FETÖ elebaşı konusundaki görüşlerinin bilinmesini istiyorum. Enes Kanter, NBA platformunu terörist bir örgütün propagandası için kullanıyor." şeklinde konuştu.

Ocak ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da oynanan lig maçına, hayati tehlikesi olduğunu ileri sürerek gitmeyen Enes Kanter'in iddiasının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Türkoğlu, basketbolcunun New York Knicks'te oynadığı dönemde yaşanan olayın, vize sorunundan kaynaklandığını belirtti.

 

 

YORUMLAR 5
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    hidayet her platformda vatanini seven ve savunan adam olarak karsimiza cikiyor helal olsun
    Cevapla
  • devam 5 yıl önce Şikayet Et
    abd yi yönete sömürgeleştiren siyonistler de abd yi kullanıyor onlar için hiçbir şeyin önemi yok siyonistler emelleri için yahudileri bile kullanır şüphesiz hatırlayın 2. dünya savaşında tüm dünyadaki israil nüfusunu kendi topraklarında toplamak isteyen zamanın israil yönetimi hitler vasıtasıyla kudüse gelmeyen nüfusunu buhar odalarında yaktırtmıştı bunu kimse bilmez işte siyonistlerin gerçek yüzü
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    hidayet kardeşim kimi kime şikayet ediyorsun. elebaşlarını onlar koruyor zaten.
    Cevapla
  • eray 5 yıl önce Şikayet Et
    sesli güldüm :)
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    her hareketi yerli ve milli ne varsa buna düşmanlık. bu pensilvanya şarlatanı bağımlısı, sanki robot filmlerden çıkmış gibi.
    Cevapla