Chelsea'nin yeni teknik direktörü belli oldu

Premier Lig'de başarısız bir sezon geçiren Chelsea'nin yeni teknik direktörü belli oldu. Mauricio Pochettino, Londra ekibinin başına geçti.

Chelsea'nin yeni teknik direktörü belli oldu
Chelsea'nin yeni teknik direktörü belli oldu
GİRİŞ 29.05.2023 15:21 GÜNCELLEME 29.05.2023 15:21

Chelsea, Premier Lig'de oldukça zorlu bir sezon geçirdi ve teknik direktör konusunda istikrarlı bir performans sergileyemedi. Thomas Tuchel önderliğinde sezona başlayan Londra temsilcisi, daha sonra Graham Potter'ı takımın başına getirmesine rağmen kötü sonuçlardan kurtulamadı.Potter'ın ayrılığının ardından, eski teknik direktörleri Frank Lampard geçici olarak görevlendirildi, ancak takımın transferlerden beklediği performansı elde edemedi.Ayrıca, Frank Lampard öncesi kısa bir süreliğine yardımcı antrenör Bruno Saltor da takımın başında görev aldı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU

Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino, Chelsea ile üç yıllık bir sözleşme imzaladı.Deneyimli teknik adamın, yeni sezon kadrosunu oluşturmak için yönetimle görüşmelerde bulunduğu belirtildi.İngiliz basınının kaynaklarına göre, Pochettino'nun ilk hedefi Napoli ile şampiyonluk yaşayan ve göz kamaştıran performansıyla dikkat çeken Victor Osimhen olacak.Victor Osimhen'in, Arjantinli teknik direktörün takımında önemli bir rol üstleneceği ifade ediliyor.Mauricio Pochettino, en son PSG'yi çalıştırmış ve 5 Temmuz 2022 tarihinde Fransız devinden ayrılmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.