Andres Iniesta'dan Lionel Messi sözleri!

Barcelona'nın unutulmaz orta saha oyuncularından Andres İniesta, Lionel Messi'nin bir gün Barcelona'ya dönebileceğini belirtti.

Andres Iniesta'dan Lionel Messi sözleri!
Andres Iniesta'dan Lionel Messi sözleri!
GİRİŞ 30.10.2022 15:52 GÜNCELLEME 30.10.2022 15:52

Barcelona'nın efsane isimlerinden Andres Iniesta, Barcelona'da uzun yıllar beraber oynadığı Lionel Messi'yle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Eski takım arkadaşı Lionel Messi'yi öven Andres Iniesta, PSG'ye transfer olan Messi'nin bir gün Barcelona'ya dönebileceğini belirtti.

"Kolay değil ama Leo dönebilir"

Arjantin basınından TyC Sports'a konuşan Iniesta "Leo'nun dünü ve bugünü tamamen farklı. O, bir numara. Yaptığı tek şey büyümek, gelişmek ve takım arkadaşlarını en iyiye taşımak. Messi'li bir takımın şampiyonluk yaşamak için büyük bir avantajı vardır. Onun yaptığını yapabilen birisini daha görmedim. Barcelona'ya dönmek kolay değil ama Leo dönebilir. Bu daima bir ihtimal dahilinde" dedi.

Favorilerini açıkladı

21 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan 22. FIFA Dünya Kupası'yla ilgili görüşlerini de paylaşan Iniesta, şu ifadeleri kullandı:

"Arjantin, Dünya Kupası'nın favorilerinden. Genç ve tecrübeli oyuncularıyla birlikte büyük bir takım. Eğer Messi oradaysa, tabii ki favorilerden biridir. Diğer favori takımlarım Brezilya, İspanya ve Fransa... Eğer Messi Dünya Kupası'nı kazanırsa takım arkadaşı olarak çok mutlu olurum"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.