Barcelona Benfica'ya kaptırmıştı! Enzo Fernandez için yeniden harekete geçtiler

İspanyol devi Barcelona'nın Enzo Fernandez'i transfer etmek için Benfica'nın kapısını çalacağı iddia edildi.

Barcelona Benfica'ya kaptırmıştı! Enzo Fernandez için yeniden harekete geçtiler
Barcelona Benfica'ya kaptırmıştı! Enzo Fernandez için yeniden harekete geçtiler
GİRİŞ 20.10.2022 19:16 GÜNCELLEME 20.10.2022 19:16

    
Haber 7 Spor Sevisi

Barcelona daha önce River Plate'den transfer etmek için bir dizi girişimde bulunduğu ancak transferde çıkan bazı pürüzler nedeniyle Benfica'ya kaptırdığı Enzo Fernandez'i kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı iddia edildi.



Barça, Benfica'nın kapısını çalmaya hazırlanıyor

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Barcelona, Enzo Fernandez transferi için bu kez de Portekiz ekibi Benfica'nın kapısını çalacağı belirtildi. 



Busquets'in yerine düşünülüyor

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sergio Busquets'in de takımdan ayrılacağı göz önünde bulundurulduğunda Barça'nın Enzo Fernandez'i transfer etmek için büyük çaba harcaması bekleniyor.



Piyasa değeri 20 milyon Euro

21 yaşındaki Enzo Fernandez; önlibero, merkez orta saha ve on numara pozisyonlarında oynayabiliyor. Geçtiğimiz transfer sezonunda 12 milyon Euro'ya River Plate'den Benfica'ya transfer olan genç yeteneğin güncel piyasa değeri 20 milyon Euro. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.