Google, İngiliz ekibine sponsor oluyor! Dev gelir...

Yazılım devi Google'un İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur'un stadına isim sponsoru olacağı iddia edildi.

Google, İngiliz ekibine sponsor oluyor! Dev gelir...
Google, İngiliz ekibine sponsor oluyor! Dev gelir...
GİRİŞ 10.10.2022 18:01 GÜNCELLEME 10.10.2022 18:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur'un, stat isim hakkı için yazılım devi Google ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

Tottenham dev gelire sahip olabilir

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Anthony Joshua - Oleksandr Usyk arasındaki maçla birlikte NFL karşılaşmasına başarıyla ev sahipliğinin ardından Tottenham Hotspur, büyük bir mali gelire kavuşabilir.

İki taraf arasındaki görüşmeler sürüyor

Dünyanın en büyük stadyumlarından birine sahip Tottenham, uzun süredir stat isim sponsorluğu anlaşması imzalamadı. Ancak The Athletic bunun değişebileceğini ve iki taraf arasında görüşmelerin sürdüğünü yazdı. 

Stat isim sponsorluğundan da büyük bir gelir elde etmeyi beklenen Tottenham Hotspur, Premier Lig'deki en iyi beşinci yıllık ciroya sahip takım özelliğine sahip.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    google takım tutmaya başlamış.
    Cevapla
  • Önemsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudilikle ne alakası var,stad çok teknolojik ve yüksek standartlarda
    Cevapla
  • Hhggh 1 yıl önce Şikayet Et
    Reklam geliri vercek firmanın en başta kriteri zaten demi yoksa hersene yahudiler bizim stadınıza sponsor olmalıydı o kadar yeni stadlarımız varki bu bir tesadüf olmalı biz varken ingilizleri tercih etmesi gibi
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    yahudi google ve başkanı yahudi olan tottenham...nefretlik ilişkiler....
    Cevapla