Kuzey Londra derbisinde kazanan Arsenal!

Arsenal, Premier Lig'in 9. haftasında Kuzey Londra derbisinde evinde karşılaştığı Tottenham'ı 3-1'lik skorla mağlup etti.

Kuzey Londra derbisinde kazanan Arsenal!
Kuzey Londra derbisinde kazanan Arsenal!
GİRİŞ 01.10.2022 17:01 GÜNCELLEME 01.10.2022 17:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Premier Lig'in 9. haftasında Arsenal ile Tottenham, Emirates Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Arsenal, 20. dakikada Thomas'ın golü ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip 31. dakikada Harry Kane'nin penaltıdan attığı golle karşılık verdi ve ilk yarı bu skorla tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım, Gabriel Jesus'ın kaydettiği golle skoru 2-1'e getirdi. Maçın 67. dakikasında Granit Xhaka ile bir gol daha bulan Arsenal, Kuzey Londra derbisinden 3-1 galip ayrıldı. Tottenham'da Emerson Leite 62. dakikada kırmızı kart gördü.



Bu sonuçla ligdeki 7. galibiyetini elde eden Arsenal puanını 21 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Bu sezonki ilk yenilgisini alan Tottenham ise 17 puanda kaldı.

Gelecek hafta Arsenal sahasında Liverpool ile karşılaşacak. Tottenham ise Brighton'a konuk olacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    O sene bu sene şampiyon Arsenal !
    Cevapla