İngiltere'den flaş Sergen Yalçın iddiası!

Yorkshire Post, Hull City'nin teknik direktör için iki adayı olduğunu, ilkinin Sergen Yalçın, diğerinin ise Carlos Corberan olduğunu yazdı.

İngiltere'den flaş Sergen Yalçın iddiası!
İngiltere'den flaş Sergen Yalçın iddiası!
GİRİŞ 01.10.2022 15:19 GÜNCELLEME 01.10.2022 15:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktöre çevrildi. İngiltere'de Yorkshire Post'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere Championship'te Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City'de Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktör seçimine çevrildi.

Takımın geçici olarak Andy Dawson'a emanet edildiğini belirten Acun Ilıcalı yeni teknik direktör ile ilgili de şunları söylemişti:

"Championship'te şimdiden 6-7 kulüp teknik direktör değiştirdi. Gerçekten çok zor bir iş. Belki yeniden 24 saat çalışmamız gerekiyor doğru seçimi yapmak için. Bu güzel kulübe çok fazla yatırım yaptık. Buraya gelen taraftarı eğlendirmek istiyorum. Hücum futbolu oynamamızı istiyorum. 0-0'lık bir maçtansa, 3-2 kaybetmeyi tercih ederim."

Ankette Fatih Terim ve Şenol Güneş isimlerine yer verildi


Hull City'ye yakınlığıyla bilinen şehrin yerel gazetesi Hull Daily Mail, Şota kararına geniş yer ayırırken yeni teknik direktör konusunda dikkat çeken isimlere yer vermişti. Gürcü çalıştırıcının ayrılığının ardından muhtemel adaylarını belirleyen Hull Daily Mail, 6 teknik direktör için bir anket başlattı. Listede Sean Dyche başta olmak üzere Rob Edwards, Javi Garcia ve Sabri Lamouchi yer alırken Türkiye'den Fatih Terim ve Şenol Güneş isimlerine de yer verilmişti.

Yorkshire Post'tan Sergen Yalçın iddiası

İngiliz Yorkshire Post gazetesi, Hull City'nin teknik direktörlüğü için iki aday olduğunu, ilkinin Sergen Yalçın, diğerinin ise Carlos Corberan olduğunu yazdı.

Acun Ilıcalı'nın Sergen Yalçın'ı ikna etmesinin önündeki en büyük engelin, başarılı teknik direktörün A Milli Takım'ı çalıştırma hayali olduğu ifade edildi. Yalçın'ın ismi, Stefan Kuntz ile yolların ayrılması halinde A Milli Takım'ın başına geçecek teknik direktörler arasında gösterilmişti.

Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın, geçen sezona yapılan kötü başlangıç ve Şampiyonlar Ligi'ndeki sonuçlar sonrası görevinden ayrılmıştı.

İspanyol Carlos Corberan'da adaylar içinde

Hull City'nin listesindeki diğer aday Carlos Corberan ise 2020-2022 arasında Huddersfield'ı çalıştırmış, geçen sezon takımına play-off finali oynatmıştı. Bu sezon başında Yunan ekibi Olympiakos'un başına geçen 39 yaşındaki İspanyol çalıştırıcı, 18 Eylül'de takımdan ayrıldı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Nef'i 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural
    Cevapla