Mbappe, Neymar'ı takımda istemiyor

Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe, saha içinde rahat hareket edemediği için Neymar'la oynamak istemiyor.

Mbappe, Neymar'ı takımda istemiyor
Mbappe, Neymar'ı takımda istemiyor
GİRİŞ 29.09.2022 23:20 GÜNCELLEME 29.09.2022 23:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'de yoluna namağlup devam eden Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe, Neymar ve Lionel Messi'nin saha içindeki pozisyonlarından dolayı rahatsız.

L'Equipe'te yer alan haberde, Kylian Mbappe'nin Neymar ve Lionel Messi'nin kanatlarda oynamasına bağlı olarak kendisinin forvete geçmesinden dolayı rahat hareket edemediği ve bu durumdan rahatsızlık duyduğu belirtildi.

Haberde, Mbappe'nin yaz transfer döneminde Robert Lewandowski ya da Marcus Rashford gibi bir forvetin transfer edilmesini beklediğini ancak transferlerin gerçekleşmemesinin ardından hayal kırıklığına uğradığı aktarıldı. Ek olarak genç oyuncunun Neymar'ın satışına da karşı çıkmadığı kaydedildi.

"Benden farklı bir rolde olmam isteniyor"

UEFA Uluslar Ligi'nde Avusturya'ya karşı oynanan ve 2-0 kazanılan maçın ardından açıklamalarda bulunan Kylian Mbappe, "Milli takımda daha fazla alana ve özgürlüğe sahibim. Paris'te ise bu tamamen farklı. Benden daha farklı bir rolde olmam isteniyor." açıklamasında bulunmuştu.

Sezon başında Paris Saint Germain'le sözleşme yenileyen Kylian Mbappe, süre aldığı 9 karşılaşmada 10 gol kaydetti.

Hafta sonu Fransa Ligue 1'de Nice'le karşılaşacak Paris Saint Germain, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Benfica'ya konuk olacak. (NTV Spor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Törkiş eyirlayn 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda Turanı örnek al bak nasıl profesyonel olunur gör mbappe bey sizde topçumusunuz be
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Neymar daha güzel oynuyor
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamı bir memnun edemediler. Amma da nazlı
    Cevapla