Neymar ayrılık iddialarına cevap verdi!

Paris Saint-Germain'den ayrımak istediğine yönelik haberler çıkan yıldız futbolcu Neymar, kendisi hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Neymar ayrılık iddialarına cevap verdi!
Neymar ayrılık iddialarına cevap verdi!
GİRİŞ 25.07.2022 11:58 GÜNCELLEME 25.07.2022 12:01

PSG'den ayrılmak istemediğini belirten Brezilyalı yıldız, "PSG'de kalmak istiyorum. Kulübü bilmiyorum çünkü bana hiçbir şey söylemediler. Burada birkaç yıllık bir sözleşmem var." dedi.

Paris Saint-Germain'den ayrılmak istediğine yönelik haberler çıkan ve ismi Chelsea, Manchester City gibi Avrupa devleri ile anılan yıldız futbolcu Neymar, kendisi hakkındaki iddialara yanıt verdi. 

Daily Mail'de yer alan habere göre Christophe Galtier'in takımın başına geçmesinin ardından takımdaki rolü belirsizliğini koruyan Neymar, iddiaların aksine takımda kalmak istediğini şu sözlerle ifade etti: "PSG'de kalmak istiyorum. Kulübü bilmiyorum çünkü bana hiçbir şey söylemediler. Burada birkaç yıllık bir sözleşmem var. Şimdilik hiçbir şey söylemediler."

"Kanıtlayacak hiçbir şeyim yok"

Kendisine yönelik eleştirilere de yanıt veren Brezilyalı yıldız: "Gerçek şu ki, kimseye kanıtlayacak hiçbir şeyim yok. İnsanlar çok konuşuyor çünkü başka bir şey yapamıyorlar. Beni tanıyorlar, nasıl olduğumu, nasıl oynadığımı biliyorlar. Gösterecek hiçbir şeyim yok. Futbol oynamayı seviyorum, mutluyum." dedi.

Ayrılık iddiaları

Geçtiğimiz haftalarda Neymar'ın PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi'nin açıklamalarının ardından takımdan ayrılmayı düşündüğü iddia edilmişti.

2017 yılında 222 milyon Euro'luk, Avrupa futbolunu adeta sarsan bonservis bedeli ile PSG'ye transfer olan Neymar, performansıyla sık sık eleştirlerin odağında yer almıştı. 30 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon PSG ile 28 maçta 13 gol ve 8 asistlik performans göstermişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.