Dinamo Kiev-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turu maçında, Dinamo Kiev taraftarları Polonya'da takımlarını yalnız bırakmadı.

Bayraktar Tezahüratı yapıldı

Coşkulu Kiev taraftarları, tribünde Bayraktar diyerek tezahüratta bulundu.

Bir taraftar tarafından kaydedilen görüntüler, Ukrayna halkının Türkiye'ye gösterdikleri ilgi ve alakayı gözler önüne koydu.

Büyük beğeni topladı

Sosyal medyada paylaşılan video, kullanıcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Yorumlar 64 Yorum Var
  • TELAT / ERZURUM 22.07.2022 18:10
    Selam olsun sana Selçuk Bayraktar senin yaptığın babayiğitliği ve fedakarlığı elin gavuru anladıda bizim sözde müslüman ve milliyetçiler anlamadı bizim chpkk dan anlayış beklememiz abesle iştigal olur ama sizler hala kör bir inat ve Tayyip Erdoğan düşmanlığı yüzünden sizde nefret ve kin kusuyorsunuz yazıklar sizin gibi müslüman ve milliyetçilere sahtekarlar.
  • Recep 22.07.2022 15:47
    Bizim Dinamo Kiev taraftarı hala Bayraktar grubun ürettiği sha iha ların kıymetini anlayamadı veya anlamak istemiyor burası hür bir ülke seçim günün oyunu gönlünden geçen partiye ver ama ülkemiz için emeği geçenlere teşekkür etmesini bir kabullenin
  • Mülayim 22.07.2022 15:21
    " İstikbal göklerdedir " vecizesini perçinleyen BAYRAKTAR' a selam olsun... Yerli ve Milli olsun..... çekemeyen hristoslara gelsin bu tezahürat... aman kılıçdaroğlu duymasın sakın; istikbal Levent Gök' tedir der sonra.....
  • Kare Murat 22.07.2022 15:11
    Ula bi akillanin artik. Ukraynayla ticaretimiz 10, rusyayla 100. İşbirliğimiz biriyle 2, digeriyle 200. Rusya istese ukraynayi şimdiye komple almıştı. Karışmayın,taraf olacaksanizda rusyaya olun. Çöp bir komedyenin yonetemedigi bir ulkenin derdinden bizene. Gaza getiren ab düşünsün.
  • Adalet Hadınoğlu 22.07.2022 13:36
    ey 6+1 benzemez . elin hristiyanı Bayraktar diye tezahürat yapıyor siz kınıyorsunuz. Allah sizin yokluğunuzu toptan versin biz de perakende gömelim.
Daha fazla yorum görüntüle