Fransızlardan olay Cristiano Ronaldo iddiası

Juventus'tan Manchester United'a geri dönen Portekizli dünya yıldızı Ronaldo hakkında son dönemde ayrılık haberleri gündeme gelmeye başladı. Portekizli dünya starı için Fransa'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fransızlardan olay Cristiano Ronaldo iddiası
Fransızlardan olay Cristiano Ronaldo iddiası
GİRİŞ 13.07.2022 09:53 GÜNCELLEME 13.07.2022 09:53

12 yıl sonra döndüğü Manchester United'da bir sezon geçirdikten sonra Kırmızı Şeytanlar'ın, Avrupa bileti alamamasıyla Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü. Portekizli futbolcunun ailevi sebepleri bahane ederek İngiliz devinin, Tayland ve Avustralya kamp kadrosuna katılmaması da bu iddiaları güçlendirmişti.

ManU Teknik Direktörü Erik Ten Hag her ne kadar "CR7 satılık değil. Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum" dese de Fransız basınından da flaş bir iddia geldi.

Le Parisien, 37 yaşındaki süper starın menajeri Jorge Mendes'in, oyuncusunu Neymar'lı, Lionel Messi'li, Kylian Mbappe'li PSG'ye önerdiğini yazdı. Haberde, Fransız devinin bu öneriye Ronaldo'yla ilgilenmediklerini belirterek karşılık verdiği kaydedildi.

Ronaldo, geçen sezon Manchester United formasıyla 38 maça çıktı ve 24 gol, 3 asistle oynadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.