30 yaşındaki Jack Wilshere'dan sürpriz karar!

Arsenal'in eski oyuncularından Jack Wilshere, 30 yaşında emekli olduğunu açıkladı.

30 yaşındaki Jack Wilshere'dan sürpriz karar!
30 yaşındaki Jack Wilshere'dan sürpriz karar!
GİRİŞ 08.07.2022 15:46 GÜNCELLEME 08.07.2022 15:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Premier Lig'de Arsenal, Bournemouth ve West Ham United formalarını giyen Jack Wilshere, futbolculuk kariyerini sonlandırdı.

Wilshere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayalimi gerçekleştirdim. Hepinize teşekkür ederim. Doğrusu elimde olmayan sebeplerden dolayı kariyerimin sona ermeye başladığını görmek zor geliyordu ama hâlâ verebilecek bir şeylerimin olduğunu düşünüyordum. Kariyerimin her anından keyif aldım. Şimdi hayatımın bu bölümünü kapatmak için doğru zaman." ifadelerini kullandı.

Luton Town'ın altyapısından yetişen ve 2001'de Arsenal'in altyapısına transfer olan Wilshere, 9 sezon Kuzey Londra ekibinin formasını giydi.

Arsenal'in ardından sırasıyla Bolton, Bournemouth ve West Ham United'da oynayan 30 yaşındaki oyuncu, son olarak Danimarka ligi ekiplerinden Aarhus'ta forma giymişti.

Athletic'te yer alan haberde, Jack Wilshere'in Arsenal'in altyapısında görev alacağı ve 18 yaş altı takımının başına geçeceği belirtildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • SeRDaR 1 yıl önce Şikayet Et
    wilshere kardeş,casillas'ı gözünün önüne al topunu oyna paranı kazan işini yap adamın canını da sıkma tamam mı kardeşim...
    Cevapla
  • Willshare 1 yıl önce Şikayet Et
    Gardaş işine bak
    Cevapla