Eriksen Manchester United'a imza atıyor

EURO 2020'deki Danimarka - Finlandiya maçında geçirdiği kalp kriziyle tüm dünyaya korku dolu anlar yaşatan Christian Eriksen futbolun en üst seviyesine yeniden çıkıyor.

Eriksen Manchester United'a imza atıyor
Eriksen Manchester United'a imza atıyor
GİRİŞ 04.07.2022 16:35 GÜNCELLEME 04.07.2022 16:35

EURO 2020'de oynanan Danimarka - Finlandiya maçında kalp krizi geçiren ve İtalya'daki kurallar sebebiyle Inter'den ayrılmak zorunda kaldıktan sonra geçen sezonun ikinci yarısını Premier Lig ekibi Brentford'da geçiren Christian Eriksen büyük bir transfere imza atıyor.

Geçirdiği kalp krizi sonrası kalbine pil takılan Danimarkalı yıldız, İtalya'daki kurallar sebebiyle Inter'den ayrılmak zorunda kalmıştı. Yaklaşık 8 ay sonra Brentford formasıyla Premier Lig'de futbola geri dönen Eriksen, sezonu 11 maçta 1 gol ve 4 asistle tamamlamıştı.

MANCHESTER UNITED'A İMZA ATIYOR

Brentford formasıyla sergilediği performansla futbolu yeniden üst seviyede oynayabileceğini kanıtlatan Eriksen, Manchester United'a Transfer oluyor.

Önemli kaynaklardan aynı anda gelen haberlere göre 30 yaşındaki futbolcu, Premier Lig deviyle 3 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına vardı. Bu hafta yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Eriksen United'a resmi imzayı atacak.

Eriksen'in yeni teknik direktör Erik ten Hag ile de görüştüğü ve takımda kilit rol oynayacağı bilgisini aldığı ifade edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.