PSG'de Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'de teknik patron Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı.

PSG'de Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı!
PSG'de Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı!
GİRİŞ 15.06.2022 17:34 GÜNCELLEME 15.06.2022 17:40

Fransız devi PSG'nin bir süredir yolların ayrılması adına görüşmeler yürüttüğü teknik direktörü Mauricio Pochettino ile anlaştığı ve ayrılık kesin hale geldiği belirtildi.

ESPN'in edindiği bilgiye göre Pochettino, PSG tarafından görevinden alındı. Henüz resmî olarak açıklanmasa da bu sabah yapılan görüşmeler sonucunda yolların ayrıldığı ifade edildi. 

Favori Galtier

Sözleşmesinin bitimine 1 sezon kala Pochettino ile yollarını ayıran PSG'de yeni teknik direktörlük için Christophe Galtier'nin ismi öne çıkıyor. Yeni sportif direktör Luis Campos'un öncelikli tercihinin Galtier olduğu aktarılıyor. Campos & Galtier ikilisi; Lille'de millî yıldızlarımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in de büyük katkı sağladığı sezonda Ligue 1 şampiyonluğuna ulaşmışlardı. 

PSG'de Zinedine Zidane'ın ismi de gündemdeydi fakat Fransız hocanın Didier Deschamps sonrası millî takımın başına geçmek istediği belirtilmekte. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.