Pogba'nın yeni adresi! 3 yıılık anlaşma...

Manchester United'dan ayrılan Paul Pogba'nın Juventus ile 3 sezonluk anlaşma konusunda sözlü anlaşmaya vardığı iddia edidi.

Pogba'nın yeni adresi! 3 yıılık anlaşma...
Pogba'nın yeni adresi! 3 yıılık anlaşma...
GİRİŞ 02.06.2022 17:36 GÜNCELLEME 02.06.2022 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United ile olan sözleşmesi sona eren ve kontrat uzatma konusund aiki tarafın anlaşamaması sebebi ile serbest oyuncu statüsü kazanan Paul Pogba, eski kulübüne dönüş hazırlığında.

Fransız orta saha oyuncusu, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus ile 3 sezonluk anlaşma konusunda sözlü anlaşmaya vardı. Sky Sports'un haberine göre taraflar son pürüzleri hallediyor ve yakında 3 sezonluk anlaşmayla beraber Pogba resmen Juventuslu olacak.

2016 yılında Juventus'tan Man Utd'a transfer olan Fransız yıldız, Kırmızı Şeytanlar ile 226 maça çıkmıştı. 29 yaşındaki oyuncu, Juventus ile ise 178 maçta forma giymişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Kirve 1 yıl önce Şikayet Et
    Sessiz fenerbahceliler duymasın
    Cevapla