Acun ılıcalı transferde gözünü kararttı: 8-10 oyuncu...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alarak takımın başına Şota Arveladze'yi getiren Acun Ilıcalı, gelecek sezon Premier Lig için mücadele edeceklerini söyledi.

Acun ılıcalı transferde gözünü kararttı: 8-10 oyuncu...
Acun ılıcalı transferde gözünü kararttı: 8-10 oyuncu...
GİRİŞ 09.04.2022 10:19 GÜNCELLEME 09.04.2022 23:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hull City'yi Premier Lig'de görmeyi arzuladığını kaydeden Acun Ilıcalı, bu hedef doğrultusunda takıma önemli oyuncular katacaklarını belirtirken İngiliz basınına transferden, kulübü satın alma sürecine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

"ÇILGINCA BİR TEKLİF ALMIŞTIM AMA REDDETTİM"

Lewis Potter için çılgın bir teklif aldıklarını ancak kabul etmediklerini söyleyen Acun Ilıcalı, "Bir ülkeden ağırlıklı olarak Transfer yapmak iyi bir model belki de. 500 milyon poundunuz varsa, o ülkenin 4-5 yıldızını alabilirsiniz. Biz henüz o seviyede değiliz. Finansal olarak iyiyiz ama harcayacağımız para sınırı var. Biz de doğru oyuncular için harcayacağız. Bence Championship'in en iyi oyuncularından bir tanesi. Orada Potter var ama geri kalanında keskin bir kalite eksikliği var. Orada birbirine uyan parçaları dünyanın her yerinden bulacağız. Türkiye'nin büyük kulüpleriyle iyi ilişkilerim var ama bence sadece bu yöne bakarsam dünyadaki diğer fırsatları kaçırabilirim. Bence başarı tüm kalbiyle oynayan oyuncular sayesinde gelir. Keane - Lewis Potter, tüm kalbiyle oynayan ve enerjisiyle oynuyor. Gelecek yıl için onunla konuşacağım. Aslında, ara transferde Potter için çılgınca bir teklif almıştım ama reddettim. Championship'te kalmamızın mimarlarından biridir. Gelecek sezon, benim hedefim onu yine tutmak. Tüm kariyerim boyunca, istemediği işi kimseye yaptırmadım. Benim için doğru yol 'Sözleşmen var, kalacaksın, yapacaksın' şeklinde olmadı." diye konuştu.

GOLCÜ TERCİHİ TECRÜBELİ VE İSTİKRARLI

Tecrübeli bir forvet alacaklarını ve toplamda 8-10 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Bir forvet alacağız. İstikrarsız bir forvet olmayacak. Genç olmayacak. 20-24 yaş arası biri olmayacak. 3-4 yıllık bir kariyere kesin olarak güvenemem. 28-30 yaş arası olacak. Gol yetenekleri çok iyi olacak. Sözleşmesi biten 8 oyuncuyu bırakmayacağız, bazılarını tutacağız belki de. Bu yaz 8-10 oyuncu alacağız. Bazıları başarıya aç, bazıları tecrübeli, bazıları genç olacak." sözleriyle transferde hedeflerini açıkladı.

YORUMLAR 12
  • rıfkı efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    sana kenan karaman taylan irfan can berkan ve bir adette terim verelim bak gör nasıl uçuyonuz
    Cevapla
  • Acunucum 2 yıl önce Şikayet Et
    Batacak falan yazmışlar şaka mısınız beyler bayanlar? Bu adam evet arkasında farklı destekler olsa da akıllı birisi. Bu seviyeden sonra ancak torunları veya çocukları saçıp savurursa batar. Kabul edin Acun artık bi Oligark seviyesinde...
    Cevapla
  • haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    fesat kıskanç millet olmuşuz iyice
    Cevapla
  • Erbal 68 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben başarılar diliyorum nekadar TÜRK avrupada başarılı olursa TÜRKİYE kazanır
    Cevapla
  • batıracak 2 yıl önce Şikayet Et
    Paraları oralara gömüp kendisini batıracak, sonrada açlıktan nefesi kokar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle