Acun Ilıcalı, Hull City stadına Türk Bayrağı çekti!

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Championship takımlarından Hull City'de maçların oynandığı MKM Stadyum'un girişine Türk Bayrağı asıldı.

Acun Ilıcalı, Hull City stadına Türk Bayrağı çekti!
Acun Ilıcalı, Hull City stadına Türk Bayrağı çekti!
GİRİŞ 29.01.2022 17:54 GÜNCELLEME 30.01.2022 12:31
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 6 aydır almak için girişimlere bulunduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'yi 24 milyon euro (Yaklaşık 366 milyon lira) karşılığında resmi olarak satın aldı. Ilıcalı'nın bu hamlesi, Ada'da büyük ses getirdi.

Resmi işlerin tamamen tamamlanması sonrası Hull City'nin maçlarının oynandığı MKM Stadyum'un girişinde Türk Bayrağı asıldı.

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'de taraftarlar takımın yeni sahibini Ilıcalı'nın bulunduğu maçlarda Türk bayrakları ve alkışlarla sevgi gösterisinde bulunmaya devam ediyor.

Transfer yasağı kaldırıldı

Ayrıca İngiltere Championship takımlarından Hull City, transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı. Kulübün kısa zaman içerisinde hem yeni teknik direktörünü hem de anlaştığı yeni isimleri açıklaması bekleniyor. Bu isimlerin arasında Fenerbahçe 'den Allahyar'ın da olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 40
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun ilicali bir fabrika acabilirdi is imkanlar verebilirdi nerede para sohret luzumsuz is varsa onlari yapti bir anda milyon dolarlar kazandi bunun arkasinda baska gucler var
    Cevapla
  • Analist 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye faydalı bişeyi yok programlarıyla insanların beynini uyuşturup para kazanıyor.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    o bayrağı gönlüne asabilmektir marifet.dünyanın çoğunun ilahı yerine geçen parayla asmak o kadarda büyük başarı sayįlmaz.
    Cevapla
  • Baya Rak 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde haberci bayarak yazmasaymış iyimiş.
    Cevapla
  • Nevşehir'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahibi olduğu Tv lerdeki proğramlarının hangisi Türk milletinin kültürüne,geleneğine, bayrağımızın temsil ettiği değerlere uygun.???????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle