İşte Bakasetas'ı transfer etmek isteyen takım!

Yunan basını, müthiş bir sezon geçiren Bakasetas ile Sporting Lizbon’un yakından ilgilendiğini yazdı. Yıldız futbolcunun sözleşmesinde 12 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

İşte Bakasetas'ı transfer etmek isteyen takım!
İşte Bakasetas'ı transfer etmek isteyen takım!
GİRİŞ 01.11.2021 09:56 GÜNCELLEME 01.11.2021 23:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un en önemli hücum silahı Bakasetas’a talip çıktı. Yunanistan basını, bu sezon lig ve Avrupa’da çıktığı 14 maçta 7 gol, 6 asistlik performans ortaya koyan 28 yaşındaki 10 numara ile Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Sporting Lizbon’un yakından ilgilendiğini yazdı. Portekiz kulübünün, Yunanistan Milli Takımı’nın formasıyla da çıktığı son 5 maçta 2 gol, 2 asistlik skor katkısı sağlayan Bakasetas için Ocak ayında Trabzonspor’a teklif yapabileceği vurgulandı.

3 milyon Euro'ya almışlardı

Bordo- Mavililer’in geçen sezonun devre arasında 3 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Bakasetas’ın kontratında 12 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Olası satış halinde, önceki kulübü Alanyaspor ’un da yüzde 20’lik pay hakkı var.

YORUMLAR 7
  • Trabzonsporlu 2 yıl önce Şikayet Et
    laf çıkarmayın şampiyonluk yarışında
    Cevapla
  • Gececi 35 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam harbi yi futbolcu geçen yıl Erol bulut istediğinde alınsaydı fenerbahçe şampiyon olurdu gittiler 3 katına işe yaramaz irfan can aldılar
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    site filim islerini bırak
    Cevapla
  • Eko 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden yıpratma haberleri başladı. Önceden de tam Galatasaray ile maç oynayacaz Olcan Adın Galatasaray a gitmek istiyor. Yok Burak Yılmaz Beşiktaş için şöyle dedi. Vs vs vs. Kimse alinteri ile şampiyon olmuyor. Medya ile yıpratma da bunun en ufak örneği......
    Cevapla
  • oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sene sonun da ederini bulunca satılmalı. Ama iyi futbolcu.
    Cevapla
  • Ali Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor düşmanı kanal7 yine diğer İstanbul medyalarari gibi algılara başladınız Beşiktaş maçı öncesi ve bu puan farkından sonra. Transfer sezonu müdür? Hayırdır?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle