İngilizler resmen duyurdu! Acun Ilıcalı...

Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın alacağı yönündeki haberlerin medyada yer almasının ardından konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.

İngilizler resmen duyurdu! Acun Ilıcalı...
İngilizler resmen duyurdu! Acun Ilıcalı...
GİRİŞ 31.10.2021 14:55 GÜNCELLEME 31.10.2021 14:56
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekibi Hull City'den yapılan açıklamada; "Basında çıkan son haberler ışığında, kulübün devir teslim işlemleri döneminden geçtiğini açıklamak isteriz. Şu anda konuyla ilgili daha fazla bilgi veremiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

7 YILDIR SATILAMIYORDU

Taraftarlar ve kulübün sahibi olan Mısırlı Allam ailesi arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle 7 yıldan beri satışta olan Hull City’nin yeni sahibi Acun Ilıcalı oluyor.

30 MİLYON STERLİN

İngiliz basınındaki iddialara göre 30 milyon Sterlin (400 milyon TL) karşılığında yapılan anlaşmada, İngiltere Championship’te (2. Lig) mücadele eden Hull City yeniden Premier Lig’de yer alırsa, Ilıcalı 20 milyon sterlin (264 milyon TL) daha ödeme yapacak. Kulüp krediler nedeniyle Allam ailesine yaklaşık 40 milyon sterlin borçlu. Ilıcalı’nın cazip teklifi de düşme hattında bulunan kulüp için büyük bir kurtuluş olarak görülüyor.

"TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz yıl Hollanda Futbol kulübü Fortuna Sittard’ın hissesini satın alan ve geçtiğimiz aylarda ortaklıktan ayrılan Acun Ilıcalı, eylül ayında yaptığı açıklamada, Hull City ile ilgilendiğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: “Hull City’nin başarısıyla İngiltere’de ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istiyorum. Umarım Hull City, gelecekte teknik direktörden futbolcularına kadar Türklerden oluşur. Amacım dünyada ses getiren bir ekip yaratmak.” (Hürriyet)

YORUMLAR 38
  • aglot 2 yıl önce Şikayet Et
    Kara para aklıyor olabilir mi?
    Cevapla
  • trtflix showflix 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıyorum, yazıyorum, duvara yazıyorum. ama kimse okumuyor. trt, acun, show, atv, star hepsi bir araya gelsin netflix gibi bir film şirketi kursunlar. acunu da alsınlar. ellerindeki tüm kaynakları birleştirsinler.
    Cevapla
  • katibb 2 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum.. artık büyük düşünme zamanı.. böyle girişimci adamların değerlendirilmesi lazım.
    Cevapla
  • hatay ikm 2 yıl önce Şikayet Et
    türk bayrağını düşünüyorsan türk takımı al yada turkiyede üretim yapacak ise gir bizim paramızı avrupaya cikarma
    Cevapla
  • Nznznsnns 2 yıl önce Şikayet Et
    Kripto acun
    Cevapla
  • Deli Dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Geleceğin Aydın DOĞAN I DIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle