Liverpool, Manchester United'ı darmadağın etti!

İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool, Manchester United'ı deplasmanda 5-0 mağlup etti.

Liverpool, Manchester United'ı darmadağın etti!
Liverpool, Manchester United'ı darmadağın etti!
GİRİŞ 24.10.2021 20:33 GÜNCELLEME 24.10.2021 20:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Ligi'nde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Liverpool, Manchester United'ı deplasmanda 5-0 yendi.

Tarihe geçen maçta henüz 5. dakikada Naby Keita'nın golüyle 1-0 öne geçti. Golün asistini Mohamed Salah yaptı. Diogo Jota, 13. dakikada ceza sahası içerisindeki vuruşuyla skoru 2-0 yaptı. Maçın yıldızı Mohamed Salah, ilk olarak 38. dakikada sahneye çıktı. Mısırlı yıldız Keita'nın asistini gole çevirince farkı 3'e çıkardı. 45+5'te bu kez Jota'nın asistini gole çeviren Mohamed Salah, skoru 4-0 yaptı. Bu Premier Lig'de yeni bir ilke neden oldu. Manchester United, Premier Lig tarihinde ilk kez ilk yarıda kalesinde 4 gol birden gördü. 

İlk yarıyı Liverpool 4-0 önde tamamlarken; konuk ekip ikinci yarıya da golle başladı. Henderson'ın asistini gole çeviren Mohamed Salah, skoru 5-0 yaptı. Mısırlı yıldız bu istatistiğiyle tarihi geçti. Salah, Manchester Unted karşısında deplasmanda hat-trick yapan ilk Premier Lig oyuncusu oldu. 46. dakikada oyuna giren Paul Pogba, 60. dakikada Naby Keita'ya sert girdi. VAR incelemesinin ardından Fransız oyuncu kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Gecenin dikkat çeken olaylarından biri de 60. dakikadan sonra yaşanmaya başladı. Takımları 5-0 geri düşen ve 10 kişi kalan yaklaşık 10 bin taraftar stadı terke etti.  Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Liverpool sahadan 5-0 galip ayrıldı. 

YORUMLAR 4
  • O değilde 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo ‘ya yazık oldu
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Salah bu yıl başka bir seviye ela’n dünyanın en iyisi o..
    Cevapla
  • Backhingam dükü 2 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim istifa :)
    Cevapla
  • jimnastik 2 yıl önce Şikayet Et
    8 taşın rekoru kıramamış tüh
    Cevapla