Newcastle United'da kış transfer döneminin bütçesi 60 milyon Euro

Suudi Arabistan Yatırım Fonu merkezli bir konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle United'da transfere büyük bütçe ayrılması beklenirken kış aylarında bunun sadece 60 milyon Euro ile sınırlı tutulacağı iddia edildi.

Newcastle United'da kış transfer döneminin bütçesi 60 milyon Euro
Newcastle United'da kış transfer döneminin bütçesi 60 milyon Euro
GİRİŞ 18.10.2021 18:28 GÜNCELLEME 18.10.2021 23:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Yatırım Fonu destekli bir konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle United, kış transfer döneminde yüksek bir harcama yapmak istemiyor. Kulübün el değiştirmesi sonrası Newcastle'ın transfer piyasasındaki etkinliğine yönelik beklentiler yükselse de bunun kısa vadede gerçekleşmeyeceği iddia edildi. 

Telegraph'ın haberine göre Finansal Fair Play, Newcastle United'a 200 milyon Euro'luk bir harcama limiti sunsa da ilk etapta kış transfer döneminde 60 milyon Euro'luk harcama yapılacağı belirtiliyor.

Tuzaktan kaçıyorlar!

Newcastle United, ara transfer döneminde ortaya çıkacak ekstra sözleşme ve bonservis bedellerinden kaçmak istiyor. Bunun gerekçesi olarak da bir kulübün yüksek harcama yapacağı bilgisinin takımlar ve menajerlerin oyuncu satışındaki beklentilerini artırdığı ifade ediliyor. Newcastle, zamanında PSG ve Manchester City için uygulanan tuzaktan kaçma niyetinde. 

Newcastle'da ilk hedefin takımın Premier Lig'deki sıkıntılı konumunu düzeltecek bir finansal strateji oluşturmak olduğu aktarılıyor. 

YORUMLAR 1
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    isterse 1 milyar olsun. piyasa da daha önceki yıllarda olduğu hibi bol miktarda kalburüstü futbolcu yokki. kimi alacak..
    Cevapla