Messi resmen PSG'de!

Fransız kulübü Paris Saint-Germain (PSG), Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'yi transfer ettiğini açıkladı.

GİRİŞ 10.08.2021 23:26 GÜNCELLEME 11.08.2021 10:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Futbol dünyasındaki tarihi transfer resmiyete kavuştu. PSG, Lionel Messi'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Altyapı da dahil 21 yıl boyunca terlettiği Barcelona formasını 2021-22 sezonunda giymeyeceği duyuran Messi'nin yeni adresi belli oldu. Kariyerinin ilk transferini gerçekleştiren 34 yaşındaki Messi, hücum hattında Neymar ve Kylian Mbappe gibi yıldız isimleri barındıran PSG'yi tercih etti.

PSG Kulübünden yapılan açıklamaya göre, yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) Ödülü'nü 6 kez kazanan Messi ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Fransız basınında çıkan haberlerde, yeni takımında 30 numaralı formayı giyecek Messi'nin yıllık maaşının, vergiler sonrası yaklaşık 35 milyon avro olacağı öne sürüldü.

Arjantinli futbolcu, 17 sezon oynadığı Barcelona A Takımı'nda 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 10'u İspanya Birinci Ligi (La Liga) olmak üzere 35 kupa kazandı.

Katalan ekibiyle 778 resmi maça çıkan Messi, rakip fileleri 672 kez havalandırdı.

'Parc des Princes'e çıkmak için sabırsızlanıyorum'

PSG Kulübünden yapılan açıklamaya göre, yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d’Or) Ödülü’nü 6 kez kazanan Messi ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan süper solak, "Kulübün vizyonu, benim hedeflerimle mükemmel derecede örtüşüyor. Burada ne kadar yetenekli bir oyuncu grubu ve teknik kadro olduğunu biliyorum. Parc des Princes'e çıkmak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • Mehmet1326 2 yıl önce Şikayet Et
    Dün ağladı bugün gülüyor herşey para yani gerisi hikaye
    Cevapla
  • Culi 2 yıl önce Şikayet Et
    Parana bak messo insanlik hikaye
    Cevapla
  • ademmm 2 yıl önce Şikayet Et
    messi bence inandırıcı değil ...paragöz < dün ağla bugün gül vayyy dünyaaaaa >
    Cevapla
  • Romeda _can 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben messi ile alakalı şunu diyebilirim futbol için adanmış bir hayatı var … gerisi büyük bir boşluk kendini idare edemeyen iki lafı becerip söyleyemeyen ezberletilmiş kelimelerle konuşan velisi olmadan adım atamayan en son ki duygu durumu şunu akıma getirdi bir nörolojik bir bozukluk yada psikolojik bir durum söz konusu olabilir
    Cevapla
  • Dava Adamı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne Messi den.İnsanlığa ne faydası var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle