Galtier, Nice'e Burak Yılmaz'ı istiyor

Fransa Ligue 1'de Lille'i şampiyon yaptıktan sonra Nice'in başına geçen teknik direktör Christophe Galtier, eski öğrencisi Burak Yılmaz'ın takımında yer almasını ısrarla istiyor.

Galtier, Nice'e Burak Yılmaz'ı istiyor
Galtier, Nice'e Burak Yılmaz'ı istiyor
GİRİŞ 02.08.2021 19:22 GÜNCELLEME 02.08.2021 21:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon, Türk oyuncular Mehmet Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı ile birlikte Lille takımında şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz'la ilgili yeni gelişmeler oldu. 

Lille şampiyon yapan Christophe Galtier, Nice'in yeni teknik direktörü oldu ve Burak Yılmaz'ı ısrarla kadrosunda görmek istiyor. 

Nice ilk temasta, Lille'in transfer bedeliyle ilgili beklentisini sordu. Lille kulübü bu konuyla ilgili tecrübeli oyuncunun temsilcilerini bilgilendirdi. 

Kulüpler anlaşırsa Burak'la görüşülecek

Kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanırsa, Burak ile bir görüşme yapılacak. Gelişmeleri takip eden milli futbolcu ortaya çıkabilecek yeni koşullara göre kararını verecek. 

YORUMLAR 9
  • Doğrucu Davut... 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama yorumlar paracı ve golcü değil diye yorum yapılıyor. Bırakın şu klasik yorumları. Adam golcü ve her işte olduğu gibi para kazanmak ister. Kazma falan deniliyor kendi için. Var mı bölye bir Türk golcü mevcut golculerin icinde? Yok, o halde dusunmefen yorum yapmayin.
    Cevapla
  • Sportmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Napolyon ne demiş.para para para.burak Napolyon dan kral değil ya tabiki alacak.helal olsun.elin gavuru kadar hak ediyor.bazı tiplere sorsan kimse aldığını hak etmiyor.
    Cevapla
  • HATAYLI31 2 yıl önce Şikayet Et
    burak cok ballı 1 futbolcu emin olun gidecegi takin oynadığı takimdan fazla para verirse hic düşmeden gider gerekirse alt lig olsa da ..buna benzer dâha once ts den gs ye gittin ordan çın e gitti daha sonra ts sonra bjk ve en son lille bunlara her transferde oynadigi takimdan daha fazla verdikleri için gitti.şuan fazla vermersezlerse gitmez
    Cevapla
  • Kırıntı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan herşeye bı kup takmayın bee birde başarılı olanı tebrik etmesini bilin sen hayatında neyi başardın acaba kendinde akıllı telefonun var diye konuşuyorsun işte
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bunu amatorde oynatmam.karakter yok.
    Cevapla
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    amatör takımın kapısından bile geçmediğiniz için oynatamazsınız zaten, siz yorum yazmaya devam edin, milletin karakteri üzerinden yorum yapmak etik değil
    Cevapla
  • Saçmalık 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam ŞL de oynayacak niye gitsin ?
    Cevapla
  • Çelik kapı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü Lille de 1 senelik kontratı kalmış ve nice istiyorsa o zaman en az iki yıl kontrat teklif eder ve Lille de birakmak istemiyorsa o zaman kontratını uzatması gerekeçek bu işte en karlı buraktır
    Cevapla
  • Sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle