Cristiano Ronaldo ayrılığın eşiğinde!

Yüksek maliyeti nedeniyle Juventus'un satmayı düşündüğü Cristiano Ronaldo'yu Paris Saint-Germain ve Manchester United kadrosuna katmak istiyor.

Cristiano Ronaldo ayrılığın eşiğinde!
Cristiano Ronaldo ayrılığın eşiğinde!
GİRİŞ 25.06.2021 11:54 GÜNCELLEME 25.06.2021 11:57

Dünya futbolunun en büyük yıldızları arasında yer alan Cristiano Ronaldo, attığı goller ve kazandığı başarıların yanı sıra son günlerde transfer dedikodularıyla futbol dünyasının gündeminden düşmüyor. EURO 2020'de Portekiz Milli Takımı'yla birlikte mücadele eden Ronaldo için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

2017 yılında transfer olduğu Juventus'ta başarısız olarak değerlendirilebilecek bir sezonu geride bırakan Cristiano Ronaldo, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne dahi katılamama tehlikesini atlatmıştı.

İtalya Serie A'da sezonu son haftada 4. sırada bitirmeyi garantileyen Juventus, yıldız oyuncunun maliyeti dolayısıyla yeni sezonda yola devam etmek istemiyor.

Ronaldo'nun yıllık maliyetinden oldukça çekinen Juventus, dünya yıldızından her ne kadar vazgeçmek istemese de bu maliyet dolayısıyla yapılacak tekliflere açık şekilde hareket ediyor.

MENAJERİ HAREKETE GEÇTİ

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, birçok ünlü futbolcunun ve Ronaldo'nun menajerliğini üstlenen Jorge Mendes, birkaç gün içerisinde İtalya'ya seyahat ederek süper yıldız için transfer görüşmelerinde bulunacak.

Ronaldo için en güçlü adayın Paris Saint-Germain'in olduğu söylenirken, PSG'nin yanı sıra yıldız oyuncunun eski takımı Manchester United'ın da ilgisinin olduğu belirtildi.

Kız arkadaşı Georgina Rodriguez, Ronaldo'ya Juventus'ta kalmasını söylemesine rağmen yıldız oyuncunun kariyerine farklı bir ülkede devam etmesi bekleniyor.

Paris Saint-Germain, Ronaldo için Mauro Icardi'yi takasta kullanmayı düşünürken Manchester United ise Paul Pogba'yı takasta kullanmayı planlıyor.

BARCELONA İDDİASI

Öte yandan İspanyol basınında yer alan bazı haberlerde, Cristiano Ronaldo için Barcelona'ya transfer olabileceği iddia edilmişti. Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın Ronaldo ve Messi'yi aynı takımda buluşturmak için çalışma yapacağı belirtilmişti.

KAYNAK: SABAH