PSG'de Kylian Mbappe'den ayrılık kararı

Fransız devi Paris Saint-Germain'in süperstarı Kylian Mbappe'nin 2022'de bitecek sözleşmesini uzatmama kararı aldığı ve PSG'nin kendisini bu yaz satmayı düşünebileceği belirtildi.

PSG'de Kylian Mbappe'den ayrılık kararı
PSG'de Kylian Mbappe'den ayrılık kararı
GİRİŞ 23.06.2021 18:20 GÜNCELLEME 23.06.2021 18:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

PSG ve Fransa Milli Takımı'nın süperstarı Kylian Mbappe için flaş bir iddia gündeme geldi. Mbappe'nin Paris Saint-Germain ile 2022'de sona erecek sözleşmesini uzatmama kararı aldığı belirtildi. 

After Foot'tan Daniel Riolo, Mbappe'nin sözleşme uzatmak istemediğini belirtirken önümüzdeki sezon sonunda kendisini bedava olarak kaybetme riskini göze alamayacak PSG'nin onu bu yaz satabileceğini aktardı. 

Yaptığı açıklamada Daniel Riolo, "Mbappe'nin ayrılmak istediğini biliyorum fakat ona yüksek bonservis ödeyecek kulüp bulunması zordu. Yeni olan ise gerçekten takımda kalmak istemiyor. Bu yaz takımdan ayrılmazsa da önümüzdeki sezon serbest kalacak. Mbappe, ayrılma isteğini kulübe iletmesi durumunda gideceği bir kulüp bulması ve PSG'nin de onun yerini doldurmak adına harekete geçmesi gerekiyor. Şu an için haber şu ki Mbappe, PSG'de kalmak istemiyor" ifadelerini kullandı. 

Mbappe'nin Fransa Milli Takımı'nda birlikte oynadığı Karim Benzema'nın da formasını giydiği Real Madrid'e transfer olmak istediği bilinmekte. 

YORUMLAR 5
  • Yakalarsam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kural tamamen saçmalık, daha önce yoktu bu (mesela Neymara 220 milyon € verdi bu kulüp, ama yarın neymar sözleşme uzatmaz ise bedava gidecek )Bence bu kural değişmeli
    Cevapla
  • Ustun 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu verilen astronomik ücretleri söyle düşün . Adam neymari 200e alıyor 5 yıllığına . Seneye bölersen 40 m euro . Her sene çürük çarık adam alacağıma bir kerede veririm hem formasından etinden sütünden faydalanıyor adam işte . Haa neymarda yeteneklerine ihanet eden bir çöp oyuncu orası ayrı . Çalışsa şuan dünyanın 1 numarası olabilirdi .
    Cevapla
  • Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşme şartlarına uymuş adam . Bitince uzatmak istemeyebilir gayet normal . Hem bende futbolcu olsam farklı liglerde oynamak isterdim . Ki mbappe Haalandla birlikte gelecek 10 yılın süperstarı gibi gözüküyor . Ki zaten vitrinde olmak istiyosan real barca manchester juventus gibi takımlarda oynaman gerek .
    Cevapla
  • 9.köyün sakini 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsun peki. Çok para verdi diye oyuncunun tapusunu mu alsınlar. Ayrıca bu oyunculardan elde ettikleri gelirler öyle bizimkiler gibi 10 bin 20 bin forma satışı değil. Başka bir konuda vermesinler kardeşim. Kimse onlardan zorla para almıyor. Alanda verende memnun.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var futbolcu köle miki bir takımla sözleşme imzalarken takımın şartları mı esas alınıyor.
    Cevapla