Hakan Çalhanoğlu: İnter ile anlaştım!

Milan ile sözleşme yenileme görüşmeleri sonuçsuz kalan Hakan Çalhanoğlu kırmızı-siyahlıların ezeli rakibi İnter ile anlaşmaya vardı.

Hakan Çalhanoğlu: İnter ile anlaştım!
Hakan Çalhanoğlu: İnter ile anlaştım!
GİRİŞ 21.06.2021 15:05 GÜNCELLEME 22.06.2021 00:58
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu İnter'le yaptığı anlaşmayı resmen duyurdu. Çalhanoğlu yaptığı açıklamada, "İnter ile anlaştım. Milano’ya gidiyorum. Yarın sözleşme imzalayacağım." dedi.

SENELİK 5 MİLYON EURO'DAN 3 YILLIK İMZA ATACAK

Yıldız futbolcunun 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Hakan Çalhanoğlu'nun senelik 5 milyon Euro maaş ve 1 milyon Euro bonus alacağı kaydedildi. 

Geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 43 maçta forma giyen milli futbolcu 9 gol 12 asistlik performans sergilemişti. Öte yandan 27 yaşındaki oyuncu EURO 2020'de milli formayla çıktığı 3 karşılamada da skor katkısı yapamadı.

YORUMLAR 54
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi interli taraftarlar rahat olsun sadece korner kullanan sağlam bir futbolcu aldılar.
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Ülke futboldan anlamiyor. Bunu görmek icin sadece yazilan yorumlari okumak yapilan elestirileri dinlemek gerek. Hakan Calhanoglu na takmislar kafayi. Cocuk kötünün arasinda yine iyilerdendi. Hakan sistem isledigi zaman calisan bir oyuncu. Sistem islemedi ve Hoca onu yanlis kullandi. Top ayagina geldigi zaman yine birseyler yapmaya calisti. Takim arkadaslari sabit kalirlarsa, onun sucu ney ? Sizi anlamakta zorluk cekiyorum. Alman Televizyonuda benim dediklerimi dedi, ama Almanlar ne anlar futboldan, degilmi..
    Cevapla
  • faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    kendi yazdiginin ne kadar aptalca birsey oldugunu kendin kanitlamissin. Yani Inter Hakan'a turnuvada kötü oynadi ve elendi diyemi imzayi attirdi ? Yav ne kadar fesatcisiniz ne kadar kiskancsiniz. Ha turnuvada bir oyuncunun iyi oynadigini söyleyemem. Bu turnuvayi unutacagiz ve ilerde daha iyi isler yapabilmek icin cok calisacagiz.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    hirsizin hic sucu yok yani.
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    dogrudur...en kötülerinin iyiside...kardesim turnuvadan elendikten sonra anlasmaya varmasi hangi kaniyi doguruyor?...biz "bizim cocuklar" diye ikinci tura yükseliriz umutlariyla doluyken ba kardesimiz turnuvadan önce ve esnasinda mukavele imzasina kafayi takmis...bu zaten performansta yüksek düsüs gösterir...bir sürü celiskili düsünceler...avrupa takimlarinda kac tane futbolcudan duydun bunlari?
    Cevapla
  • bir bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    turnuvanın en kötü 10 numarası yazık intere yazık senin gibi ruh gibi gezen bi oyuncuyu transfer etmiş.
    Cevapla
  • bir bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi üstün zekali bilen , sen biliyorsunda bütün dünya aptal , ondan italyada sampiyon olmus bir takim Hakan'a 3 * 5 mil veriyor . Elbette senin kadar bilseydi vermezdi
    Cevapla
  • bir garip 2 yıl önce Şikayet Et
    Transferi düşünmekten ruh gibi sahada gezdi demekki aklı milandaymış yazık miliforma terletemedi çok yazık
    Cevapla
  • sevimli 2 yıl önce Şikayet Et
    şişirilmiş balon milli takımda patladı keşke başka yerde patlasaydı, süper ligde bu seviyede birçok oyuncu vardır hatta daha iyiside aransa bulunur, avrupanın sıradan futbolcuları küresel medya yüzünden millitakımın başında patladı ve maalesef MİLLİ TAKIMI PARÇALADILAR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle