Ünlü İtalyan gazeteci duyurdu! Merih Demiral...

Juventus forması giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın talipleri artıyor. Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio gelen son teklifi duyurdu.

Ünlü İtalyan gazeteci duyurdu! Merih Demiral...
Ünlü İtalyan gazeteci duyurdu! Merih Demiral...
GİRİŞ 14.06.2021 12:37 GÜNCELLEME 14.06.2021 15:33
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

         
Haber 7 Spor Servisi

​Transfer döneminin gözde isimlerinden Merih Demiral birçok Avrupa takımının radarına girdi. İngiltere Premier Lig’den Everton ve Tottenham’ın talip olduğu genç stopere İtalya’dan da teklif var. 

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre Serie A ekiplerinden Atalanta, Merih Demiral’ı transfer etmek için girişimlere başladı.

Merih Demiral ayrılığa sıcak!

Fazla forma şansı bulamayan Merih Demiral istikrarlı oynayabileceği bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor. Ancak Bonucci ve Chiellini’nin ilerleyen yaşı nedeniyle Juventus'un Merih'i satmak istemediği belirtildi.

Tek sorun yüksek maaşı

Milli oyuncuyu transfer etmek isteyen Atalanta Kulübü’nde ise en büyük sorun Merih’in yüksek yıllık ücreti. Atalanta maaş konusunda bir sonuca varabilirse transfer görüşmelerini hızlandıracak.  

23 yaşındaki milli yıldız Merih Demiral, 2020-2021 sezonunda Juventus formasıyla, Serie A, İtalya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde toplam 24 maça çıktı. Forma giydiği maçlarda 1 asist yapan milli oyuncu toplamda 1.661 dakika sahada kaldı.

YORUMLAR 19
  • Serhat özerdinç 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda bu yürek azim hırs varken düştüğü yerden kalkar kabiliyeti yaptıkları ortada en iyi stoperlerde benzeri hatalar yapabiliyor son maçda hatalı gol harici iyiydi 2.side kendi takımında istediği forma şansını sabırla bekledi olmadı light dan belki daha iyiydi ama biraz daha Türk futbolcuları avrupada geri planda olmasını isterler bu hep böyle olmuştur örnekleri çoktur. İnşallah hakkettiği değeri bulur bu azim hırs oldukca yeteneğini gösterecek elbet bol şans DEMİR ADAM
    Cevapla
  • nuri kalkan 2 yıl önce Şikayet Et
    maalesef top tekniği kötü.iyi bir kesici olabilir
    Cevapla
  • Franceskoo 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu Merih Yahu. Nekadar abarttılar. Adam tam bir kazma. Gördük milli takimda takoz gibi.Vallahi billahi bu futbolcuya on çeker futbolcular var
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ingilterede oynayamaz.hele bu formla 15 dakika cikaramaz.kimse hayal gormesin.adamlar tam profesyonel.yarim saat uykusu elsik olan teknik adama beni oynatma diyor.biz duygusal ve amatoruz. Cok zor.cok.
    Cevapla
  • byx68 2 yıl önce Şikayet Et
    keske yorum yapmadan once haberi okisaydin. Atalanta ingilterenin takimi?
    Cevapla
  • Kamil bilir 2 yıl önce Şikayet Et
    Melih adapte olduktan sonra avrupa da kendi mevkisinde 20 yılın oyuncusu olur onda o yürek ve kabiliyet var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle