Merih Demiral'ı isteyen iki İngiliz devi

Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımından ayrılabilir. Genç oyuncuyu Tottenham ve Everton'un istediği iddia edildi.

Merih Demiral'ı isteyen iki İngiliz devi
Merih Demiral'ı isteyen iki İngiliz devi
GİRİŞ 13.06.2021 09:30 GÜNCELLEME 13.06.2021 12:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Takım'ın önemli isimlerinden Merih Demiral, bu yaz, kulübü Juventus'tan ayrılabilir. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, genç defans oyuncusunun kulübü tarafından satış listesine koyulduğunu ve milli stoperi isteyen iki İngiliz kulübü olduğunu duyurdu.

Kariyerini İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta sürdüren Merih Demiral, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Milli stoper hakkında dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Juventus'un Merih Demiral'ı bu yaz satabileceğini yazdı.

Milli stoperin bonservisinin 40 milyon Euro olduğu ifade edilirken genç oyuncuyu İngiltere Premier Lig takımlarından Everton ve Tottenham'ın istediği bildirildi.

EURO 2020'nin açılış maçında, A Milli Futbol Takımı'nın İtalya ile oynadığı karşılaşmada kendi ağlarına gol atarak şanssız bir an yaşayan milli stoper, 2019 yazında Sassuolo'dan Juventus'a transfer olmuştu.

Merih'in İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2024'te sona eriyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 4
  • Reyis 2 yıl önce Şikayet Et
    İstemsizce top çarptı kendi gol atmadı.
    Cevapla
  • Derbaba 2 yıl önce Şikayet Et
    Satilaçagini iç zannetmiyorum
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kalesine gol attığı için istiyorlar heralde
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kakesinden çok gol çıkArmasa idi sen bu turnuvayı Türkiye siz izlerdin helal olsun Merih Demiral daha iki maç var bu çocuklar ve bu millet bitti demeden bitmez biraz kendinize özgüveni yükle kardeşim
    Cevapla